Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
Ziarul Financiar - Trei constructori ridică în Capitală birouri în care vor lucra 30.000 de angajaţi (25.04.2017, ora 00:08)
♦ Bog’art, companie controlată de Raul Doicescu, este cel mai activ constructor pe piaţa de birouri, având în lucru cinci mari proiecte ce totalizează 144.000 mp în Capitală. Grupul lui Raul Doicescu are afaceri de 160 mil. euro ♦ Cei mai activi trei constructori de pe piaţa de birouri - Bog’Art, Porr Construct (Austria) şi Danya Cebus (Lev Leviev) - ridică proiecte de birouri cu o suprafaţă de peste 300.000 de metri pătraţi, în care vor lucra circa 30.000 de angajaţi.


Ziarul Financiar - Povestea maestrului berar care lucrează de 20 de ani pentru Ursus şi Timişoreana. „Între două examene am vizitat o fabrică de bere şi acolo m-am angajat ulterior“ (25.04.2017, ora 00:08)
♦ Corina Hopulele, director de fabricare bere şi de calitate în cadrul Ursus Breweries, este unul dintre mangerii români cu cea mai îndelungată experienţă în industria berii din România ♦ A pornit la drum ca inginer stagiar după terminarea facultăţii, iar cele mai recente „amprente“ ale sale stau pe mărcile Timişoreana nepasteurizată şi Azuga nepasteurizată.


Ziarul Financiar - Singura speranţă pentru bugetul la limită pentru 2017: creşterea numărului de salariaţi. România are astfel o „rezervă“ de venituri pe care le poate obţine prin reducerea muncii la negru şi prin creşterea numărului de salariaţi cu forme legale (25.04.2017, ora 00:08)Ziarul Financiar - Gabriela-Elişor Onţică-Stănescu, numită administrator al Practic Bucureşti, compania imobiliară controlată de Radu Dimofte (25.04.2017, ora 00:00)
Acţionarii Practic Bucureşti (PRBU), companie ce are drept obiect de activitate închirerea şi subînchirerea spaţiilor imobiliare, au aprobat numirea Gabrielei-Elişor Onţică-Stănescu în funcţia de administrator pentru o perioadă de patru ani, după ce Lucian Hoancă a renunţat la mandat.


Ziarul Financiar - Dispută pe pachetul salarial al şefului IBM care are 2.800 angajaţi în România: 33, 50 sau 65 de milioane de dolari? Cât merită să primească de fapt Ginni Rometty (24.04.2017, ora 19:41)
La adunarea de marţi, acţionarii IBM vor fi rugaţi să aprobe un pachet salarial de 33 de milioane de dolari pentru Ginni Rometty, directorul executiv.


Ziarul Financiar - Salariile primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de CJ, majorate cu 30% (24.04.2017, ora 18:54)
Comisiile reunite de muncă şi buget au adoptat, luni, un amendament prin care salariile primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene, au fost majorate cu 30% din bugetele locale, urmând ca raportul să fie supus votului plenului, în şedinţa de marţi.


CariereOnline.ro - Edward Snowden, cel mai căutat „trădător” al Americii, plătit cu bani grei de universități americane de prestigiu (24.04.2017, ora 18:33)

Fostul angajat al National Security Agency (NSA), Edward Snowden este plătit cu bani grei de universitațile americane pentru video conferințe cu studenții. El se află sub protecția Rusiei, unde a cerut azil politic pentru a scăpa de închisoare, întrucât a făcut publice practicile agenției de supraveghere a populației în urmă cu patru ani. 


CariereOnline.ro - DevTalks la Cluj-Napoca pentru al treilea an consecutiv (24.04.2017, ora 16:59)

Pentru al treilea an consecutiv, evenimentul DevTalks va reuni la Cluj-Napoca peste 800 de developeri și pasionați de tehnologie. Fiecare ediție s-a remarcat atât prin temele tehnice abordate de către specialiști din domeniu, cât și prin zonele dedicate companiilor și startup-urilor, testării celor mai noi gadget-uri și interacțiunii dintre participanți. 


Ziarul Financiar - Un inginer din Dolj investeşte într-o clinică în Motru şi creează 80 de noi locuri de muncă (24.04.2017, ora 14:50)
Reprezentanţii Primăriei Motru au anunţat, luni, înfiinţarea unei clinici cu spitalizare de o zi în municipiu, investiţie prin care ar fi create aproximativ 80 de noi locuri de muncă. Investitorul este un inginer din Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX.


CariereOnline.ro - Cum să-ți îmbunătățești relația cu biroul. Primul pas (24.04.2017, ora 14:04)

Îți place să-ți începi ziua de la birou cu o cafea. De gustul acelei cafele poate să depindă tonusul și, implicit, cheful tău de muncă pentru toată ziua – de aceea, să ai o cafea care să te încânte și să te energizeze deopotrivă la locul de muncă nu este și nu poate fi un aspect neglijabil. 


Ziarul Financiar - Sergiu Manea, CEO al BCR, este noul Preşedinte al Consiliului Patronatelor Bancare. „Vom încerca să promovăm o cooperare cât mai largă cu toate părţile interesate pentru un sector financiar cât mai solid şi mai responsabil.“ (24.04.2017, ora 12:47)
Sergiu Manea, CEO al BCR, devine noul Preşedinte al Consiliului Patronatelor Bancare, şi îl va înlocui pe Steven van Groningen, la finalul mandatului său de trei ani, potrivit unui anunţ al CPBR.


CariereOnline.ro - Studiu Harvard: Ce face diferența între o companie de top și una mediocră. Rezultatele sunt surprinzătoare (24.04.2017, ora 11:52)

Microsoft, prin compania de strategie globală şi consultanţă de specialitate Keystone Strategy, a publicat rezultatele primului proiect de cercetare care cuantifică diferența dintre companiile lideri în utilizarea de date (data leaders) şi cele care sunt mai puțin mature în utilizarea acestora (data laggers).


CariereOnline.ro - Scandal la LafargeHolcim. Directorul general va plăti cu funcția deși compania spune că nu e vinovat (24.04.2017, ora 11:35)

Eric Olsen, directorul general al LafargeHolcim, a demisionat în urma din cauza unei investigaţii referitoare la banii dați de compania franceză pentru a putea continua activitatea de producție pe teritoriul sirian, sume care ar fi ajuns, potrivit Bloomberg, la organizaţia Stat Islamic. 


CariereOnline.ro - Cătălin Dorian Florescu – un martor viu al lumii în care trăim (24.04.2017, ora 11:22)

Nu reneagă România, nu poate şi nici nu vrea. România i-a dat cele mai bune şi mai frumoase teme literare şi i le va da tot timpul. Scriitorul elveţian de origine română, stabilit de 35 de ani la Zürich, se consideră un autor modern, cu nuanţe est-europene, dar, în mare, european.


CariereOnline.ro - Între artă și scris: Cu arhitecta Diana Mâinescu, despre transformarea rodului imaginației! (24.04.2017, ora 11:12)

Arhitectura de calitate se obține prin cultură, și arhitectul se definește ca un creator pluridisciplinar cu o formație culturală solidă. Cel puțin așa ar trebui să fie. O arhitectură de calitate nu poate fi pusă în practică fără un comanditar care să înțeleagă demersul cultural, estetic și calitativ al unei lucrări destinate să dăinuie peste ani în văzul lumii.


CariereOnline.ro - 3 aspecte mai importante decât salariul, pentru o carieră împlinită. Tu ții cont de ele? (24.04.2017, ora 10:36)

Un salariu mare este privit adesea drept indicatorul suprem pentru o carieră fructuoasă și de succes. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel și alte lucruri sunt, de fapt, importante.

Există, cu adevărat, o legătură între venitul lunar și împlinirea la locul de muncă? Potrivit unei analize citate de Harvard Business Review, cei doi factori sunt total independenți unul de altul, iar un salariu mare nu garantează fericirea și împlinirea la locul de muncă.


CariereOnline.ro - Trei speakeri internaționali vor fi prezenți la cea de a 12-a ediție a GPeC SUMMIT (24.04.2017, ora 10:13)

Unul dintre cele mai importante evenimente e-commerce din România, GpeC, ajuns la a 12-a ediție, a luat startul în forță anunțând participarea a 3 speakeri internaționali. GpeC SUMMIT se va desfășura în zilele 16-17-18 mai.


CariereOnline.ro - Absenteismul muncitorilor duce la măsuri extreme în rândul angajatorilor: bonusuri de sute de lei doar ca să apară la job (24.04.2017, ora 09:56)

Deficitul major de muncitori, calificati sau nu, a dus la acutizarea unui fenomen intalnit de mai multi ani pe piata muncii, si anume absenteismul, informează wall-street.ro


CariereOnline.ro - Este unul dintre cei mai puternici actori contemporani. În orice clipă, calmul său controlat poate deveni furie oarbă (24.04.2017, ora 01:12)

S-a născut la 22 aprilie 1937, la Neptune, New Jersey. A crescut știind că bunica îi este mamă, mama sa reală, June Frances Nicholson, o dansatoare de revistă, fiindu-i prezentată drept soră mai mare, adevărul aflându-l abia în 1975…


CariereOnline.ro - V-aţi gândit vreodată să plimbaţi câini contra cost? (24.04.2017, ora 01:07)

Însoţitorul de câini este o meserie prea puţin întâlnită la noi, dar cu mare succes peste hotare. Pentru că în România, această afacere nu s-a dezvoltat încă, sunt puţine persoane care plimba câini pe bani.


CariereOnline.ro - Pentru protecţia naturii: În ce va fi transformat Parcul Natural Văcăreşti (24.04.2017, ora 01:04)

Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti se va ocupa de oaza dintre blocurile bucureştene în următorii 10 ani. Primele evenimente, găzduite de Parcul Văcăreşti, vor avea loc peste câteva săptămâni. 


CariereOnline.ro - Cu ce se jucau părinții și bunicii noștri? (24.04.2017, ora 01:01)

Jucării din ultima sută de ani sunt adunate într-o expoziție care-i trimite pe adulți în vremea copilăriei. Muzeul "Casa Mureșenilor" din Brașov îi așteaptă și pe copii să descopere altfel de jucării, din alte vremuri.
Aceasta în condițiile în care în Occident se manifestă deja tendința de întoarcere la jucăriile simple, din lemn, care stimulează imaginația și aptitudinile copiiilor și nu sunt periculoase.


CariereOnline.ro - La noi creşte o plantă unică în lume! (24.04.2017, ora 00:58)

Pe Clisura Dunării, într-o zonă sălbatică şi greu accesibilă, în crăpăturile unor pereţi stâncoşi verticali, creşte o plantă unică în lume. A fost denumită "laleaua galbenă de Cazane" şi e o specie sălbatică descoperită acum mai bine de o sută de ani.


CariereOnline.ro - Mesaje de Sfântul Gheorghe. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru colegii de muncă (23.04.2017, ora 11:20)

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este pomenit în calendarul creștin ortodox la 23 aprilie. Acesta  a trăit în timpul împăratului Dioclețian (284-305), mai întâi în Capadocia și apoi în Palestina. Aici s-a mutat împreună cu mama sa, care avea multă avere în Cezareea Palestinei.


CariereOnline.ro - Cum educăm copiii într-o manieră constructivă, fără a folosi violența. Sfaturile unui cunoscut psihoterapeut (21.04.2017, ora 20:29)

Educația copiilor. Dezvoltarea și comportamentul copiiilor trebuie să fie abordate într-o manieră constructivă, fără a-l răni, fără a folosi violența în educarea lor. La baza educației și îngrijirii copiiilor stau comunicarea și atenția îndreptată asupra nevoilor lor.


CariereOnline.ro - Românii, în topul europenilor care primesc cetățenia altui stat UE (21.04.2017, ora 17:20)

Aproape 30.000 de români au primit cetățenia altui stat din Uniunea Europeană în anul 2015. Jumătate dintre aceștia au devenit cetățeni italieni.


CariereOnline.ro - Care e compania care dă bani angajaților concediați pe motiv de hărțuire sexuală (21.04.2017, ora 17:11)

Când ești vedetă la Fox News primești bani chiar dacă ești acuzat de hărțuire sexuală. Bill O’Reilly, concediat în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală, ar pleca de la Fox News cu o sumă de până la 25 de milioane de dolari, scrie New York Times. 


CariereOnline.ro - Studiu: ce spun decidenții din cadrul companiilor despre auditul intern (21.04.2017, ora 16:36)

Audit intern. Un studiu făcut de PwC  State of the Internal Audit Profession  arată că jumătate dintre decidenții din cadrul companiilor cor ca auditul intern să joace un rol mai important în organizații.


CariereOnline.ro - Topul oraşelor în care tinerii vor să locuiască - Pe ce loc se află Bucureştiul (21.04.2017, ora 16:22)

Tinerii preferă să ducă o viaţă activă şi să fie conectaţi cu tot ce e hot, tocmai de aceea majoritatea preferă să locuiască în oraş şi nu în suburbii. 

NestPick, un site destinat celor care îşi caută să cumpere un apartament, a realizat un studiu numit "Millennials Cities Ranking", în cadrul căruia a întocmit un clasament al celor mai atractive centre urbane din lume pentru generaţia Y.


CariereOnline.ro - Zoltán MAGYAR (21.04.2017, ora 16:07)

Zoltán László MAGYAR, 41 de ani, a preluat poziţia de CFO al MOL România începând cu luna martie a acestui an. Din 2014, Zoltán a ocupat mai multe poziţii (Managing Director & CFO,) în cadrul MOL Kalegran Ltd., o subsidiară a Grupului MOL specializată în activităţi de explorare şi producţie în regiunea autonomă Kurdistanul irakian.


CariereOnline.ro - CEO pentru o lună, premiu de 15.000 de euro (21.04.2017, ora 15:57)

Tot mai mulți tineri sunt atrași să cunoască provocările cărora trebuie să facă față conducătorii de afaceri.  Dovadă stau cei peste 1700 de tineri din România înscriși în programul “CEO Pentru o Lună”, dublu față de targetul asumat de 813 candidați și de patru ori mai mare decât numărul celor înscriși anul trecut – 444 de candidați. 


CariereOnline.ro - Castelul Corvinilor devine destinaţia favorită a turiştilor (21.04.2017, ora 14:56)

Numărul turiştilor care vizitează Castelul Corvinilor din Hunedoara este în creştere. De la începutul anului până la finalul lunii martie, peste 21.000 de turişti au vizitat obiectivul, faţă de circa 18 mii în perioada similară a anului trecut. 


CariereOnline.ro - Contra cronometru, pentru timpul lor! (21.04.2017, ora 14:47)

HOSPICE Casa Speranței participă și în acest an la Semimaratonul București OMV Petrom din 14 mai. Susținătorii HOSPICE sunt așteptați să se înscrie în Team HOSPICE powered by Kaufland România, până pe 30 aprilie, direct pe site-ul team.hospice.ro


CariereOnline.ro - Convingători, romantici, sau firi active? Cum sunteți în viață, în funcție de tipul de ciocolată pe care îl consumați (21.04.2017, ora 14:38)

Murray Langham, psihoterapeut din Noua Zeelandă și inițiator al unei terapii cu ciocolată este cel care  a observat o atitudine specifică fiecărui individ legată de pasiunea pentru ciocolată!
Ani de cercetare și observații asupra pacienților l-au condus la descoperirea unor modele convingătoare între personalitatea sau starea de spirit a oamenilor și gusturile lor pentru un anume tip de ciocolată.


CariereOnline.ro - Ai un proiect prin care poți ajuta educația sau mediul? Poți câștiga 20.000 de euro (21.04.2017, ora 14:38)

Competiția „Idei din Țara lui Andrei” revine cu cea de-a 6-a ediție în care se pot înscrie proiecte ce vizează dezvoltarea învățământului profesional și protecția mediului înconjurător, folosind tehnologii inovatoare și componente de digitalizare.


CariereOnline.ro - Ce spun specialiştii despre impozitul pe gospodărie: Multe minusuri şi câteva posibile avantaje (21.04.2017, ora 14:11)

Guvernul condus de Sorin Grundeanu propune o restructurare a impozitului pe venit, pe care l-a rebotezat ca "impozitul pe gospodărie". Dar ce spun specialiştii în fiscalitate despre această măsură?


CariereOnline.ro - Dr. Laura Markham, pe 13 mai, la București. Faimosul specialist american în parenting va susține o serie de conferințe (21.04.2017, ora 13:58)

Dr. Laura Markham, fondatorul www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică, revine pe 13 mai 2017 la Bucureşti, pentru a susţine două conferinţe dedicate părinţilor şi celor implicaţi în procesul de creştere şi educare a copiilor.


CariereOnline.ro - Cine va fi succesorul lui Vladimir Putin? (21.04.2017, ora 13:48)

Președintele rus Vladimir Putin a declarat zilele acestea că succesorul său la președinția Federației Ruse va fi ales de poporul rus și numai în urma unui proces electoral, relatează Reuters.


CariereOnline.ro - Aniversare. Regina Elisabeta a Marii Britanii împlinește 91 de ani (21.04.2017, ora 12:58)

Regina Elisabeta al II-lea din Marea Britanie își sărbătorește ziua de naștere cu cea de-a 91-a zi aniversare. Cel mai longeviv monarh al lumii, a făcut un pas înapoi de la îndatoririle regale pentru a permite generației mai tinere să meargă mai departe.


CariereOnline.ro - Ziua Internațională a Cărții. Minunea cititului și bibliotecile cu care se mândresc țările din întreaga lume (21.04.2017, ora 12:43)

Pe 23 aprilie, în lumea întreagă se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții, o zi simbolică pentru literatura universală.
În această zi, în anul 1616, au murit Miguel de Cervantes și William Shakespeare. În alți ani, dar la aceeași dată, au murit sau s-au născut scriitori celebri precum Maurice Druon, ori Vladimir Nabokov. 


CariereOnline.ro - Proiect: Popririle pe conturi ar putea să se pună mai repede, printre-o comunicare mai eficientă între instituţiile de credit şi ANAF (21.04.2017, ora 12:28)

Popririle pe conturi s-ar putea pune mai repede, graţie unei platforme care intermediază comunicarea între ANAF şi instituţiile de credit.


CariereOnline.ro - Studiu: mersul cu bicicleta la job reduce riscul de cancer și afecțiuni de inimă (21.04.2017, ora 12:26)

Cercetarea, publicată în jurnalul medical „BMJ” și realizată pe aproape 265.000 de subiecți cu vârsta medie de 53 de ani, arată că utilizarea bicicletei pentru deplasarea la serviciu are beneficii considerabile pentru sănătate.


CariereOnline.ro - Câţi bani investesc companiile din România în recrutare - Sunt suficiente canalele clasice? (21.04.2017, ora 11:46)

Companiile din România investesc mult timp şi bani pentru a găsi candidaţi eligibili pentru posturile disponibile, potrivit unui studiu recent. 


CariereOnline.ro - Lenea și procrastinarea „defecte genetice”? Un cercetător a realizat un test ADN care-ți spune dacă „ai lenea în sânge” (21.04.2017, ora 11:34)

Dacă vă place să amânați treburile sau să navigați pe internet în loc să vă terminați treaba s-ar putea ca vina să nu vă aparțină vouă ci strămoșilor voștri, pentru că cele mai noi cercetări în materie de genetică spun că amânarea și lenea sunt transmise genetic, putând fi predispuși la ambele, spune Paul Sharad, MD, autor al lucrării „The Genetics Of Health: Understand Your Genes for Better Health”. 


CariereOnline.ro - Are 38 de ani şi a ajuns milionar graţie unui obicei pe care (poate) nu l-ai luat în considerare până acum (21.04.2017, ora 11:12)

Cariera lui Chris Reining a început ca la carte. "Lucram în IT şi a fost jobul de vis. Dar doar pentru o vreme", mărturiseşte americanul, în vârstă de 38 de ani. El şi-a cumpărat o maşină marca BMW şi făcea cumpărături la Whole Foods în fiecare săptămâna. "Aveam o viaţă chiar bună. Însă când m-am apropiat de 30 de ani am realizat că sunt dezamăgit de rutina pe care o aduce un job cu program clasic, de la 9:00 la 15:00", mărturiseşte acesta. 


CariereOnline.ro - Guvernul a prelungit termenul până la care pot fi plătite retroactiv contribuțiile de asigurări sociale (21.04.2017, ora 10:57)

Guvernul a anunțat că termenul până când pot fi plătite retroactiv contribuțiile de asigurări sociale a fost prelungit. Astfel, persoanele care n-au ajuns încă la vârsta de pensionare vor putea să-și plătească retroactiv contribuția de asigurări sociale pentru perioadele de timp în care nu au avut calitatea de asigurat în sistemul public de pensii sau într-un sistem de asigurări sociale neintegrat acestuia.


CariereOnline.ro - Cinci idei de afaceri pentru tineri: cum poți deveni antreprenor (21.04.2017, ora 10:31)

Pentru cei aflati la inceput de cariera si care inca sunt indecisi in privinta domeniului in care aleg sa activeze, antreprenoriatul reprezinta o solutie de multe ori mult mai profitabila, informează wall-street.ro.


CariereOnline.ro - Cum îți poți refuza șeful fără să se supere (21.04.2017, ora 08:48)

Arta de a spune ”nu” șefului tău fără să îți riști locul de muncă îți este mai accesibilă decât crezi. Inevitabil, în viața profesională te lovești de situații în care te vezi nevoit să refuzi o solicitare din partea șefului, din diverse motive.


CariereOnline.ro - Se caută personal calificat. O companie de recrutare vrea să angajeze 500 de meseriași pe salarii mai mari decât media pieței (20.04.2017, ora 17:45)

Pentru a acoperi criza de personal calificat și a micșora absenteismul în companii, firma Adecco va angaja anul acesta 500 de persoane cu un salariu mai mare față de media pieței, care vor fi la dispoziția firmelor aflate în căutare de angajați în regim temporar. 


CariereOnline.ro - Punct și de la capăt! Iubirea de sine – cheia oricărei schimbări pe care o vrem în viață (20.04.2017, ora 16:31)

Începutul noului an reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi un moment simbolic. Pe de o parte, este un prilej de a ne revedea în acțiune, așa cum am fost în anul care tocmai a trecut. Uneori, suntem mândri de noi. Alteori, nu ne place cum ne-am prezentat și parcă am vrea să ștergem cu buretele acele situații în care nu ne-am simțit puternici, am vrea să le uităm, asemenea binecunoscutului personaj de film Mr. Grinch.
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.