Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
Ziarul Financiar - Avocat specializat în dreptul muncii: Companiile multinaţionale au început concedierile colective. Multinaţionalele fac „export de şomaj“ (02.07.2020, ora 07:00)
Companiile multinaţionale active pe piaţa din România au început deja concedierile colective, într-un proces pe care avocatul specializat în dreptul muncii Costel Gîlcă îl descrie drept „export de şomaj“, ceea ce înseamnă că multinaţionalele preferă să concedieze angajaţii din România pentru a îi proteja pe cei din compania mamă.

Ziarul Financiar - Europa în criză: Tsunamiul pierderilor de locuri de muncă s-a pornit (02.07.2020, ora 00:05)
Sectorul aviatic european începe să sufere pierderi masive de locuri de muncă în urma pandemiei, Airbus, cel mai mare producător de avioane din Europa, urmând să elimine 15.000 de poziţii, iar grupul franco-olandez Air France-KLM disponibilizând 7.500 de angajaţi din diferite state europene.

Ziarul Financiar - Sectorul manufacturier din zona euro se opreşte din declin, dar pierderile de locuri de muncă continuă (02.07.2020, ora 00:00)
Fabricile din zona euro au înregistrat o performanţă mai solidă decât cea raportată iniţial în iunie, producătorii de bunuri de consum înregistrând creşteri din nou, potrivit Bloomberg.

Ziarul Financiar - Şomajul din Germania continuă să crească, iar Ifo anticipează o redresare lentă a economiei (02.07.2020, ora 00:00)
Şomajul din Germania a crescut puternic în iunie în condiţiile în care unul dintre cele mai importante institute de cercetare ale ţării a avertizat cu privire la o redresare economică mai lentă decât s-a anticipat anterior de pe urma pandemiei, relatează Bloomberg.

Ziarul Financiar - Salarii mai mici şi disponibilizări: Serbia este în plină criză (02.07.2020, ora 00:00)
Criza a afectat serios companiile sârbe, cele mai mici întâmpinând cele mai grave probleme, scrie Serbian Monitor.

Ziarul Financiar - Tot în sus: Salariul mediu net din agricultură s-a dublat în ultimii zece ani, angajările continuă şi în pandemie, iar directorii câştigă şi 3.000-5.000 euro. „Angajaţii mei primesc 3.500 de lei net/lună. Însă, angajatorii nu au de unde selecta personal, pentru că majoritatea forţei de muncă lucrează în străinătate.“ (01.07.2020, ora 19:15)
Agricultura a făcut anul trecut 4,1% din PIB-ul României, fiind o ramură importantă a economiei, mai ales prin prisma faptului că ponderea numărului de persoane angrenate în acest sector este mult mai mare decât în alte industrii cu greutate.

Ziarul Financiar - Aproape jumătate din populaţia SUA nu are loc de muncă (01.07.2020, ora 00:00)
Aproape jumătate din populaţia Americii nu are în continuare un loc de muncă, fapt ce evidenţiază cât de dificilă va fi recuperarea pieţei americane a muncii de pe urma pandemiei, notează CNBC.

Ziarul Financiar - Pandemia adânceşte o rană gravă rămasă deschisă după criza financiară anterioară: lasă fără resurse fondurile de pensii (30.06.2020, ora 23:14)

Ziarul Financiar - Parlamentul a numit şapte noi membri în conducerea Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (30.06.2020, ora 17:32)

Ziarul Financiar - Kinderpedia, aplicaţia care facilitează comunicarea între profesori, elevi şi părinţi, vrea să atragă o finanţare de 200.000 euro prin platforma de crowdfunding Seedblink (30.06.2020, ora 14:00)
Kinderpedia, aplicaţia care facilitează prin diferite instrumente comunicarea între dascăli, elevi şi părinţi, dezvoltată de antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz, a fost listată pe platforma locală de crowdfunding Seedblink pentru o finanţare de 200.000 de euro, dintr-o rundă totală de 400.000 de euro, pentru care compania cedează 15.4% din capital.

Ziarul Financiar - Revitalizarea economiei britanice, o provocare majoră cu o forţă de muncă în curs de îmbătrânire, un declin al producţiei şi o creştere a şomajului (30.06.2020, ora 00:05)
Prinsă deja în cel mai pronunţat declin de productivitate de la Revoluţia Industrială, Marea Britanie se îndreaptă acum către cea mai profundă recesiune din rândul ţărilor dezvoltare după înregistrarea unui număr record de decese de pe urma pandemiei, scrie Bloomberg.

Ziarul Financiar - Pandemia schimbă planurile de vacanţă ale românilor. Doar 4 din 10 angajaţi intenţionează să-şi ia concediu în 2020 (29.06.2020, ora 10:55)

Ziarul Financiar - Business MAGAZIN: Ce îi aşteaptă pe cai care vor lucra de acasă: semi-spionaj, o supraveghere non-stop, compania va şti când eşti în faţa laptopului, cât lucrezi şi cu cine vorbeşti (28.06.2020, ora 12:07)

Ziarul Financiar - Business MAGAZIN. Ce se intampla pe piaţa corporatiştilor: fără bonusuri, fără creşteri salariale, urmează disponibilizările? ”Este evident că toate business-urile şi locurile de muncă sunt puse sub semnul întrebării, indiferent de brandul companiei” (28.06.2020, ora 11:57)

DailyBusiness.ro - Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice (17.06.2020, ora 16:31)
Deloitte România l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator al practicii de Servicii Fiscale și Juridice, începând din luna iunie 2020, în urma finalizării mandatului lui Dan Bădin în acest rol. 

Vlad Boeriu s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziția de Consultant Fiscal și a avansat prin toate nivelurile până la rolul de Partener Coordonator. Din 2015, este Partener Servicii Fiscale, rol în care a coordonat dezvoltarea echipei Deloitte România de impozitare indirectă....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin numirea a trei noi parteneri (10.06.2020, ora 16:22)
Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea Ralucăi Bâldea și a lui Bogdan Barbu pe poziția de Parteneri Servicii Fiscale și a Siminei Mut pe rolul de Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați care reprezintă rețeaua globală Deloitte Legal în România.

„ Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reușită a unei cariere în servicii profesionale și de aceea sunt foarte mândru de colegii mei care tocmai au fost promovați. Ei au avut o contribuție personală semnificativă la construirea unei părți a businessului...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Noi angajări în cadrul biroului din Bucureşti al Wolf Theiss (11.02.2020, ora 12:41)
Biroul din România al firmei de avocatură regionale Wolf Theiss își extinde echipa de avocați. Astfel, Wolf Theiss București anunță recrutarea Adinei Aurel în echipa de Projects, a lui Andrei Alecu în echipa de Competition&Antitrust, a Corneliei Postelnicu, Iuliei Cumpăratu și Ramonei Enache în echipa de Corporate M&A, a lui Cătălin Sabău în echipa de Banking & Finance și a Antoniei Coman în echipa de Litigii.

Adina Aurel (foto) este Avocat Senior ( Senior Associate ) în cadrul echipei de Projects. Adina are peste 15 ani de experiență în domeniul juridic, fiind implicată în unele dintre cele mai importante tranzacții de M&A, precum și în proiecte de energie și din...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Hidroelectrica a semnat primul contract de parteneriat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământ dual (03.02.2020, ora 14:10)
Hidroelectrica și Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea au semnat primul contract de parteneriat, dintr-o serie de șapte, pentru formarea profesională a elevilor prin învățământ dual. Contractul presupune calificarea tinerilor, pe parcursul a trei ani de studii, în domeniile electrician aparate, echipamente electrice și energetice, electromecanic utilaje și instalații industriale.

  Pe durata celor 3 ani de studiu, Hidroelectrica va acorda burse lunare de 500 lei pentru fiecare elev înscris în programul educațional, va asigura examinare de medicina muncii și analizele medicale obligatorii în vederea efectuării stagiilor de practică în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Wolf Theiss si-a recrutat partener de la Tuca Zbarcea si Asociatii (15.01.2020, ora 16:30)
Wolf Theiss își extinde practica de concurență prin recrutarea unui nou Partener, Anca Jurcovan, în cadrul echipei sale din București. Anca va coordona și consolida practica de concurență a Wolf Theiss în România.

Anca Jurcovan este un avocat de concurență consacrat, cu o vastă experiență dobândită în ultimii 14 ani prin asistarea clienților de top în investigațiile desfășurate de Consiliul Concurenței din România, precum și în litigii de concurență. Activitatea ei...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ce-si doresc angajatii romani de la 2020? (08.01.2020, ora 12:35)
Întrebați care sunt primele trei cele mai importante obiective profesionale pentru 2020, 44,3% dintre cei care au participat la cel mai recent survey derulat de eJobs România au pus pe primul loc schimbarea jobului.

30% speră la o mărire salarială, 24% vor un job mai aproape de casă, iar 22% trec pe lista scurtă a dorințelor pentru acest an dezvoltarea profesională. Următoarele cel mai menționate obiective sunt schimbarea domeniului de activitate, emigrarea sau lansarea în antreprenoriat....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Wizz Air angajeaza in Sibiu si in Bucuresti (07.01.2020, ora 17:16)
Compania de transport aerian Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie și la București, pe 9 ianuarie.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale. Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de țări de pe 10 aeroporturi românești....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Diversitatea de gen isi face mai mult loc in companiile multinationale, decat in cele antreprenoriale - PKF Finconta (05.12.2019, ora 13:38)
Diversitatea de gen este mai mult un subiect mimat în spațiul de business din România decât unul abordat în termeni reali, deoarece problema în sine nu există. Preluat în România din mediile de business consolidate acest subiect își face mai mult loc în companiile multinaționale decât în cele antreprenoriale, spune Florentina Șușnea, Managing Partner, PKF Finconta.

La nivelul acestei prime categorii de companii departamentele de HR fac calcule periodice privind distribuția echilibrată între genuri, corelând de multe ori păstrarea mixului echilibrat cu sănătatea companiei. Să fie vorba doar de sănătatea companiei? Care e situația...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Cushman & Wakefield Echinox isi mareste echipa: Dan Nastase va coordona portofoliul Penny Market (05.12.2019, ora 12:44)
Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa prin recrutarea lui Dan Năstase în poziția de Property Manager în cadrul departamentului de Asset Services.

În cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, Dan Năstase a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deţinute de PENNY Market constând în 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale situate în oraşele Buzău, Brăila, Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Managerii, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, in 2019 (14.11.2019, ora 11:17)
Candidații care au fost cei mai interesați de schimbarea job-ului în 2019 au fost managerii, potrivit datelor disponibile pe eJobs.ro În medie, un manager a aplicat la 26 de job-uri de la începutul anului şi până acum, mai mult decât orice altă categorie de candidaţi, potrivit datelor eJobs.ro. În total, peste 730.000 de aplicări au fost înregistrate de cei aproape 28.000 de manageri şi executivi activi pe platforma de recrutare online eJobs.ro

Următorii cei mai dinamici candidaţi de pe piaţa muncii au fost cei din segmentul mid-level şi senior-level, fiecare dintre ei cu o medie de 21 de aplicări, în perioada ianuarie-noiembrie 2019. Cumulat, au adunat aproape 4 milioane de aplicări anul acesta. Cei care au căutat o...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - O craioveanca este printre cei mai buni manageri McDonald's din lume (12.11.2019, ora 16:23)
Costeluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanți manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Costeluța a fost unul dintre cei 365 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume, selectați din peste 38.000 de Manageri din 60 de țări (reprezentând 1% din top Manageri de restaurant), care au câștigat premiul.

Costeluța Tudor, care lucrează pentru McDonald's de mai bine de 20 de ani, va primi premiul pe 22 aprilie 2020 la Gala Premiilor Ray Kroc din Orlando, Florida. Premiul este o modalitatea prin care McDonald’s recunoaște meritele, dăruirea și angajamentul față de companie și...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria (29.10.2019, ora 11:42)
Sony anunță numirea lui Gheorghe Mareș în funcția de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de Marketing Manager pentru Ungaria, începând cu aceeași dată.

Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu anul 2017. [img=7464][/img] Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Marius Vacalau, primul CEO roman al Lagardere Travel Retail Romania (22.10.2019, ora 14:57)
Marius Văcălău va fi numit CEO Lagardère Travel Retail România începând cu 1 noiembrie 2019. De 12 ani parte din echipa de management a companiei și ocupând din 2011 poziția de COO, Marius Văcălău îi succede lui Stefan Picard, care va prelua de la aceeași dată poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation în cadrul Duty Free Global, parte a Grupului Lagardère.

Marius Văcălău preia poziția de CEO al Lagardère Travel Retail România, un vot de încredere dat întregii echipe din țară, care din 2010 a traversat o perioadă de expansiune, diversificându-și liniile de business și mărind portofoliul de spații comerciale de la 50 magazine în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Italia iese din top 10 tari unde vor sa emigreze romanii. Germania e pe primul loc (07.10.2019, ora 12:27)
Românii redevin interesați de perspectiva muncii în afara țării. Joburile în străinătate existente pe platforma de recrutare online eJobs.ro au adunat, de la începutul anului și până acum, aproape 2 milioane de aplicări, cele mai multe aparținând candidaților din categoria de vârstă 25-35 de ani (aproximativ 855.000 de aplicări).

Joburile în străinătate existente pe platforma de recrutare online eJobs.ro au adunat, de la începutul anului și până acum, aproape 2 milioane de aplicări, cele mai multe aparținând candidaților din categoria de vârstă 25-35 de ani (aproximativ 855.000 de aplicări). Următorii...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ana-Maria Duduleanu este noul Head of Marketing al Nutricia in Romania (02.10.2019, ora 16:16)
Din această vară, Ana-Maria Duduleanu a preluat poziția de Head of Marketing pentru Nutricia România, divizia de alimentație specializată a companiei Danone. În această calitate, Ana-Maria va coordona brandurile Aptamil și Milupa, precum și proiectele educaționale pentru o alimentație sănătoasă în primii ani de viață pe care le oferă Nutricia în România.

Ana-Maria Duduleanu revine în România după o experiență de 5 ani în Paris, tot în cadrul Danone, unde a ocupat poziții de Marketing Manager pentru brandurile de apă ale companiei (evian, Volvic, Badoit) pe piețele internaționale (Japonia, Rusia, Europa și LATAM). “ Cercetarea...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Peste jumatate dintre angajati vor sa ceara o majorare salariala pana la finele anului (17.09.2019, ora 11:56)
Peste jumătate dintre angajați au în plan să ceară o mărire salarială sau să își caute un nou loc de muncă până la finele acestui an, nivelul insuficient al veniturilor fiind principala nemulțumire a acestora, arată datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

Astfel, șase din zece respondenți au declarat că au în plan să își caute activ alt loc de muncă, iar lor li se adaugă alți aproape 7% care iau în calcul această posibilitate. Un sfert dintre respondenți afirmă că nu își vor căuta alt loc de muncă, însă dacă vor primi o...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ce joburi au căutat românii În primele 6 luni ale anului? (02.07.2019, ora 12:53)
Aproape 300.000 de români și-au căutat un loc de muncă în primele 6 luni ale anului. Joburile din retail, servicii, banking și telecom, cele mai căutate de candidați.

Numărul total de aplicări din prima jumătate de an a ajuns până la aproape 4,5 milioane, la un nivel similar cu aceeași perioadă a anului trecut. Topul celor mai căutate domenii de către candidați este condus de comerț / retail, locul al doilea fiind ocupat de sectorul de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - 6 din 10 angajati vor sa-si schimbe jobul in urmatoarele 6 luni (25.04.2019, ora 15:19)
42,5% dintre angajați plănuiesc să-și schimbe locul de muncă în următoarele trei luni, potrivit celui mai recent studiu derulat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România.

Alți 14,1% dintre respondenți vor să facă această schimbare în maximum 6 luni, ceea ce înseamnă că următoarea jumătate de an va fi extrem de dinamică din punctul de vedere al fluctuației de personal, în condițiile în care, cumulat, aproape 6 din 10 angajați vor să își...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - 6 din 10 oameni de afaceri sunt dispuși să aducă forță de muncă din străinătate (29.03.2019, ora 13:07)
Criza de pe piața forței de muncă determină tot mai multe companii, în special din construcții, industria prelucrătoare, retail și servicii, să se îndrepte spre atragerea muncitorilor străini. 6 din 10 oameni de afaceri ar vrea să aducă forță de muncă din afara țării, arată rezultatele unui barometru de opinie realizat de Frames & Train Your Brain pe un eșantion de 250 de companii din diverse domenii, în perioada 9 – 23 martie.

Decizia Guvernului privind atragerea unui contingent de 20.000 de muncitori străini în România în 2019 , cu 5.000 mai mulți față de anul 2018, reprezintă o soluție pentru economia românească, consideră majoritatea celor chestionați. Întrebați cum văd intenția autorităților,...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - BestJobs: Unde au cautat romanii sa se angajeze in luna februarie (04.03.2019, ora 16:54)
Românii au accelerat căutările de joburi în luna februarie, volumul de aplicări pentru un nou job crescând cu 15% comparativ cu luna ianuarie și cu 18% față de nivelul din aceeași perioadă a anului trecut. Pozițiile de șofer, contabil și inginer, cele mai căutate pentru a doua lună la rând.

Cele mai căutate joburi din luna februarie continuă să fie în domenii precum transport, cu peste 23.000 de căutări, dar în scădere față de luna anterioară cu 60%, financiar contabil, cu peste 25.000 de căutări, la același nivel cu luna ianuarie, și inginerie, cu peste 16.000 de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Prima clasa de invatamant in sistem dual in domeniul aerospatial din Bucuresti (28.02.2019, ora 15:31)
ROMAERO S.A. si Colegiul Tehnic de Aeronautica „Henri Coanda" au semnat un Acord de parteneriat pentru infiintarea primei clase de invatamant in sistem dual in domeniul aerospatial, din Bucuresti.

Incepand cu anul scolar 2019-2020, elevii care au finalizat clasa a VIII-a si opteaza pentru un domeniu tehnic vor putea candida pentru unul dintre cele 14 locuri disponibile in domeniul de pregatire mecanic, calificarea profesionala „ Lacatus constructii structuri aeronave "....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Corina Velcu-Dimancea, numita director de vanzari si marketing al hotelului Courtyard by Marriott Bucharest (25.02.2019, ora 13:41)
Corina Velcu-Dimancea a fost numită director de vânzări și marketing al Courtyard, primul hotel din această divizie a brand-ului Marriott care va fi deschis în vara acestui an, în București, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A.

Corina Velcu-Dimancea este licențiată în Economia Turismului, are o experiență de 10 ani în vânzări și de 7 ani în industria hotelieră. ”Numirea Corinei Velcu-Dimancea face parte din strategia noastră de a poziționa Courtyard by Marriott drept un punct de referință pe...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Meseria de sofer, cea mai cautata pe piata muncii din Romania (20.02.2019, ora 11:16)
"Șoferi - Servicii auto - Curierat" rămâne și în al doilea semestru al anului trecut categoria care a adunat cele mai multe locuri de muncă. Deficitul acut de candidați în categoria șoferilor se reflectă cu precădere în numărul mare de anunțuri de angajare publicate de companii (peste 45.500 de oferte active).

OLX lansează cea de-a doua ediție a studiului “Indexul locurilor de muncă” în care se regăsesc principalele date centralizate din secțiunea ”Locuri de muncă”, în care angajatorii publică peste 500.000 de anunțuri de locuri de muncă vacante pe an.   OLX – Indexul...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Deloitte Romania o desemneaza pe Ruxandra Bandila director de marketing si business development (06.02.2019, ora 17:03)
Deloitte România o desemnează pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development, poziție din care îi va raporta lui Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Înainte de a se alătura echipei Deloitte România, Ruxandra Băndilă a lucrat pentru CRH România, compania care a achiziţionat operațiunile locale ale Lafarge, mai întâi în calitate de director de strategie, dezvoltare şi achiziții, apoi ca director de operațiuni, membru în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - 1 din 2 angajati bucuresteni au renuntat la un job din cauza experientei neplacute si a designului dezagreabil de la birou (16.10.2018, ora 11:40)
Peste 43% dintre angajații din birourile din București au respins un posibil angajator din cauza designului neinspirat al biroului sau din cauza lipsei de facilități, potrivit unui studiu. Mai mult, 47,8% dintre angajații din București au renunțat la un loc de muncă din cauza experienței neplăcute și a designului dezagreabil din birou.

Studiul realizat recent de Mindspace, furnizor de spații de co-working, a arătat că mediul de lucru este unul dintre cele mai importante elemente de care ține cont un potențial angajat atunci când ia în considerare o ofertă de muncă. Peste jumătate dintre angajații bucureșteni...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Cum iti poti gasi jobul ideal in doar 2 zile (10.10.2018, ora 17:33)
Angajatori de TOP revine în București pe 26-27 octombrie la Sala Palatului și promite să aducă Jobul ideal mai aproape de cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP reuneşte în această toamnă peste 6000 de oportunități de carieră și 130 de companii, dintre care cei mai mulți angajatori își desfășoară activitatea în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar.

Organizat bianual, Angajatori de TOP este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane, având o tradiție de 12 ani. Obiectivul evenimentului este să faciliteze interacțiunea dintre angajatori și candidați și să le ofere  acestora din urmă contextul în care pot avea...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Patronii din Romania aduc angajati din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia si Thailanda (30.07.2018, ora 11:39)
România a început să importe forță de muncă din țările asiatice pentru industriile de HoReCa, producție ușoară și agricultură, arată o analiză Smartree.

Conform Smartree, lider pe piața de externalizare a proceselor de HR, în ultimii ani, companiile din România au început să-și pună problema importului de angajați din țări non-UE, care să asigure resursa umană în sectoarele în care există deficit de personal și activitatea...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Soferul, cea mai cautata ocupatie a momentului in Romania (24.07.2018, ora 12:03)
Șoferul este cea mai căutată ocupație a momentului în România. Categoria a atras cele mai multe oferte de locuri de muncă și cei mai mulți candidați în primele 6 luni din 2018 pe Olx.ro.

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, lansează, începând din această vară, OLX - Indexul locurilor de muncă , o analiză care va oferi un diagnostic, în timp real, al dinamicii pieței muncii din România.   De asemenea, în perioada iunie - iulie 2018, OLX a...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Cei mai doriti angajatori din Romania in 2018 (18.07.2018, ora 15:10)
Catalyst Solutions a lansat rezultatele studiului Cei Mai Doriți Angajatori, derulat în perioada martie-mai a acestui an. Studiul dezvăluie percepţiile candidaţilor în raport cu angajatorii care activează în România. Acesta sondează gradul de atractivitate al brandurilor de angajator, precum şi aşteptările pe care candidații le au de la aceştia. Ediția cu numărul 13 Cei Mai Doriți Angajatori relevă o competiție strânsă dusă între branduri de renume de pe piața din România.

Primele 10 locuri sunt ocupate de companii multinaționale, de nume mari care activează în România: Oracle, Continental România, Microsoft, IBM, Amazon, OMV Petrom, Grup Renault România, Vodafone, Google și Bosch România . Angajatori care activează în industriile IT, Automotive,...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.