Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
CariereOnline.ro - Buna Vestire 2017. Tradiții, superstiții, obiceiuri. De ce i se mai spune și Ziua Cucului (25.03.2017, ora 09:20)

Buna Vestire 2017 este sărbătorită de ortodocși în acest an pe 25 martie. Aceasta este o sărbătoare rânduită în cinstea Maicii Domnului.


CariereOnline.ro - Secretul fericirii la birou: care sunt cele mai dorite beneficii ale angajaților. Sondajul care îi pune pe gânduri pe angajatori (25.03.2017, ora 08:52)

Creșterea performanțelor angajaților s-a regăsit dintotdeauna între obiectivele principale ale fiecărei companii, mai ales în vremuri economice dificile. Iar în acest scop, angajatorii de peste hotare își motivează angajații prin beneficii la care românii încă doar visează, de la zile de concediu contra cost la mâncare pe banii companiei.


CariereOnline.ro - Roger Federer, legenda cu zâmbet de copil (24.03.2017, ora 19:12)

„FedEx”, așa cum a fost poreclit în lumea tenisului, datorită stilului său de joc rapid, nu dă semne că a obosit sau că se pregătește de „pensionare”. 


CariereOnline.ro - Lectură, costume, robotică, imprimante 3D şi benzi desenate la singurul târg de carte SF&Fantasy din România (24.03.2017, ora 18:21)

Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România, le propune pasionaţilor de acest gen literar - şi nu numai - să păşească cu încredere, pentru câteva ore, într-o lume unde imaginaţia pare să nu aibă limite.


CariereOnline.ro - Despre familie, natură, cărămidă roșie și farmecul stilului industrial: “Fabrica de verde” din Micul Paris (24.03.2017, ora 17:59)

Pajiști, mașinării ascunse, urme prin care poți recompune ușor trecutul industrial al Micului Paris, un apus bucureștean nefiltrat de clădiri, în întreaga lui splendoare…
Sună un pic a Jules Verne amestecat cu Marcel Proust, dar există: toate “ingredientele” menționate se află într-un loc situat în una dintre zonele verzi ale Capitalei. 


CariereOnline.ro - Tânărul antreprenor care acţionează înaintea statului: cum vrea să promoveze Bucureştiul cu un proiect de 150.000 de euro (24.03.2017, ora 17:56)

Tudor Maxim (34 ani) este antreprenor de profesie, nu a lucrat niciodată la patron, a lansat primul business la 22 ani şi este pasionat de călătorii. Chiar şi aşa, el nu a uitat de ţara sa şi nici de Bucureşti, pentru care a pus la cale un proiect în valoare de 150.000 euro, potrivit Wall-Street.ro.


CariereOnline.ro - O nouă fabrică cu 4000 de locuri de muncă, la 75 de km de București (24.03.2017, ora 16:52)

Se ascute concurența pentru forța de muncă. O nouă fabrică cu 4000 de locuri de muncă se va construi la 75 de kilometri de București.


CariereOnline.ro - Măgurele sau Valea Luminii: Nucleul dezvoltării unei comunități high-tech unice în lume, descoperită la cafeneaua de inovare (24.03.2017, ora 16:16)

Mulți oameni care cred în simbioza om-natură-tehnologie, în responsabilitate socială și în dezvoltare durabilă, multe idei extraordinare, multă voință și expertiză în diferite domenii de activitate, dar și multă energie pozitivă s-au strâns în jurul unui proiect care are potențialul de a deveni un accelerator al transformării României.


CariereOnline.ro - SRI face angajări şi caută candidaţi la târgul de joburi: Ne dorim diversitate. Încercăm să reținem creierele noastre, români talentați, care pot face ceva în țara lor (24.03.2017, ora 15:28)

SRI caută oameni talentaţi care să se alăture echipei şi încearcă să îi găsească la târgul de joburi care are loc zilele acestea la Sala Palatului dn Bucureşti.


CariereOnline.ro - Ambasadorul Statelor Unite, E.S. Hans Klemm, a vizitat Baia Mare (24.03.2017, ora 15:22)

E.S. Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite, a efectuat zilele acestea o vizită în Baia Mare (județul Maramureș). În programul oficial al vizitei au fost incluse o întâlnire cu Fundația Hope and Homes for Children România și o prezentare în teren a activității organizației. 


CariereOnline.ro - Zurich, cel mai scump oraș din Europa. Care sunt cele mai ieftine locuri din lume (24.03.2017, ora 15:19)

Pe ce loc se află Bucureștiul.


CariereOnline.ro - Germanii au creat 200 de locuri de muncă în județul Alba (24.03.2017, ora 13:51)

Joi, Star Transmission, filală a concernului Daimler, a inaugurat o nouă unitate de producție în România. Investiția este în valoare de 36 milioane de euro și a fost făcută la Cugir, în județul Alba, au anunțat într-un comunicat de presă reprezentanții grupului german.


CariereOnline.ro - Nimic nu este mai valoros decât o experiență memorabilă: Cum ajungi la un moment “aha!” (24.03.2017, ora 13:39)

Insightul, moment special de învățare prin descoperire personală este ceea ce îi propulsează pe oameni și îi ajută să progreseze.
Iar evoluția este un proces de schimbare în bine care se întâmplă într-o perioadă îndelungată de timp. 


CariereOnline.ro - Cătălin Marinescu a renunțat la șefia ANCOM (24.03.2017, ora 13:33)

Cătălin Marinescu, președintele Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM), și-a dat demisia în această săptămână după un mandat de 6 ani. Mandatul acestuia a expirat în aprilie 2015 și a fost prelungit automat, până la numirea unui succesor.


CariereOnline.ro - Negociator pentru Brexit, cel mai neatractiv job? Guvernul britanic se chinuie să găseasca 300 de candidaţi (24.03.2017, ora 13:27)

Guvernul britanic nu a reuşit să ocupe peste 300 de posturi asociate cu negocierea Brexitului, cu toate că Articolul 50 din Tratatul UE a fost activat, ceea ce înseamnă că procesul formal de ieşirea a Marii Britanii din blocul comunitar a început.


CariereOnline.ro - Siguranţa mâinii, prospeţimea inimii, tăria de a-ți ironiza până şi sufletul. Lecțiile de mentorat ale lui Zorba Grecul (24.03.2017, ora 13:08)

Grecia sărbătorește pe 25 martie Ziua Independentei - cea mai mare sărbătoare națională. În această zi, în anul 1821 a început lupta de eliberare națională împotriva jugului otoman.
Marea Revoluție a poporului elen din 1821 a fost un uriaș efort al neamului pentru scuturarea de îndelungata sclavie de patru veacuri și restabilirea libertății.  


CariereOnline.ro - AmCham are un nou președinte (24.03.2017, ora 12:58)

AmCham are un nou președinte. Jaak Mikkel, general manager al Coca-Cola HBC România, a fost ales preşedinte al organizaţiei AmCham pentru un mandat de un an, în urma  alegerilor organizaţiei şi a Adunării Generale a Membrilor (AGA) din 22 martie.


CariereOnline.ro - Ora Pământului. Sâmbătă și românii sunt invitați să stingă becul timp de o oră (24.03.2017, ora 12:09)

Sâmbătă, 25 martie 2017, la ora 20.30, oamenii din întreaga lume vor stinge luminile (sau ar trebui să le stingă) timp de oră, pentru a zecea oară de la lansarea iniţiativei „Ora Pământului” (Earth Hour). Evenimentul este organizat cu scopul conştientizării globale a impactului negativ asupra mediului înconjurător cauzat de consumul exagerat de resurse energetice.


CariereOnline.ro - Networking-ul nu e doar o denumire pompoasă pentru crearea unor relaţii noi. În fapt, te poate ajuta să avansezi în carieră (24.03.2017, ora 11:45)

Networking-ul este practic un proces şi un instrument de marketing cu efect puternic, care iniţiază şi susţine succesul pentru orice persoană sau organizaţie şi care favorizează schimbul de informaţii şi idei între indivizi sau grupuri care împărtăşesc interese comune. Reţeaua de contacte se poate activa în două direcţii: social (social networking) sau afaceri (profesional / business networking). 


CariereOnline.ro - Care sunt costurile și cum îți promovezi un magazin online. Explicațiile specialiștilor (24.03.2017, ora 11:33)

Magazin online. Internetul reprezintă un mod de a face bani, mai ales în cazul antreprenorilor aflați la început de drum. Această nișă de afaceri oferă posibilități de dezvoltare pentru foarte multe idei de business, iar un magazin online reprezintă cea mai la îndemână variantă.


CariereOnline.ro - Revenire de succes pe piețele de obligațiuni a celui mai mare producător auto din lume (24.03.2017, ora 10:36)

Volkswagen. Cel mai mare producător auto din lume a revenit pe piețele europene de obligațiuni. Astfel,  Volkswagen a realizat prima emisiune de bonduri din august 2015, înaintea izbucnirii scandalului emisiilor, denumit generic ”Dieselgate”.


CariereOnline.ro - Cum îți educi emoțional copilul! Învață-l cum să gestioneze stresul și stările de anxietate (24.03.2017, ora 07:58)

Teme, concursuri, olimpiade, școală și activități extrașcolare… anxietatea sau stresul nu îi ocolesc nici pe copii. Dar tu ca părinte îți poți învăța copilul să fie mai relaxat. Anxietatea la copii se caracterizează printr-un sentiment de neliniște, de apăsare, de tensiune, de îngrijorere, de teamă nemotivată, fără un obiect precizat care generează un disconfort din punct de vedere psihologic. Anxietatea la copii se manifestă prin tulburări ale somnului, coșmaruri, tulburări de respirație, palpitații, puls ridicat sau scăzut, lipsa de concentrare, scăderea randamentului intelectual. Iată câteva sugestii, utile chiar și adulților.


CariereOnline.ro - 2017 este anul când se va implementa un proiect care îi va ajuta pe tineri să intre mai ușor pe piața muncii. Despre ce e vorba (23.03.2017, ora 18:12)

Începând cu acest an, sute de tineri vor fi incluși într-un proiect care îi va ajuta să ajungă într-un mod cât mai ușor să devină activi pe piața muncii.  Programul "La TINEri este Puterea" va fi implementat alături de un partener non-guvernamental, iar propunerile pot fi trimise până la data de 5 aprilie 2017.


CariereOnline.ro - Între oameni și zei: Scara dezvoltării civilizațiilor. Unde suntem noi? (23.03.2017, ora 17:51)

Vom rămâne o civilizație de tipul 0, capabilă doar să exploateze energie și constrânsă de incapacitățile ei tehnologice să rămână pe Pământ de unde inevitabil vom dispărea, sau vom progresa și vom ajunge să colonizăm mai multe planete și sisteme solare?


CariereOnline.ro - Donald Trump a căzut peste 200 de locuri în topul Forbes al miliardarilor lumii (23.03.2017, ora 17:10)

Președintele american Donald Trump a căzut pe locul 544 de pe 324 în topul anual Forbes al miliardarilor lumii, după ce averea sa a scăzut de la 4,5 miliarde de dolari la 3,5 miliarde de dolari anul trecut, a anunțat luni revista, relatează DPA.


CariereOnline.ro - Locul vacant de șef de la SRI a fost ocupat (23.03.2017, ora 17:09)

Preşedintele Iohannis l-a numit pe generalul Răzvan Ionescu în funcţia de prim-adjunct al SRI. Răzvan Ionescu îşi va prelua atribuţiile începând de din 24 martie 2017, anunţă SRI.


CariereOnline.ro - Digital transformation și productivitate crescută. Cât de pregătită e organizația dumneavoastră pentru inovație? (23.03.2017, ora 16:57)

Un studiu Gartner arată că 96% dintre organizații nu sunt pregătite pentru inovație. La întrebarea lansată de experții binecunoscutei companii de research: “Cât de pregătită e organizația dumneavoastră pentru inovație?”, 4% dintre respondenți au spus că inovația e foarte importantă pentru ei și că organizațiile lor au o componentă inovativă în toate activitățile pe care le desfășoară.


CariereOnline.ro - Cât de mult s-au îndepărtat româncele de caracteristicile tradiţional acceptate? Leadership prin imitație: femininul masculin (23.03.2017, ora 16:31)

Există așa-numite „valori tradițional masculine” pe care le așteptăm de la cineva aflat într-o poziție de putere: autoafirmare, autonomie, curaj, apetență pentru risc, ca să le numim doar pe cele mai cunoscute. Cât de mult s-au îndepărtat româncele de caracteristicile tradiţional acceptate? Mai seamănă cu femeia tradiţională sau împrumută valenţe specifice masculinității? Întrebări și totodată provocări lansate prin intermediul unei teme cu mai multe valențe pe care o abordăm, în serial.


CariereOnline.ro - Dimitrios Goranitis (23.03.2017, ora 15:37)

Deloitte îl numește pe Dimitrios Goranitis Partener servicii de risc și reglementare în industria financiar-bancară în scopul extinderii practicii în România. Din această poziție, Dimitrios va conduce serviciile de risc pentru industria financiar-bancară a Deloitte în Europa Centrală, concentrându-se asupra strategiei de reglementare și supraveghere bancară și a riscului de credit. Numirea sa în România arată potențialul țării de a fi lider în reforma de risc și reglementare la nivelul Europei Centrale și Sud-Est.


CariereOnline.ro - Târg de joburi la Universitatea Româno-Americană din București (23.03.2017, ora 15:21)

Universitatea Româno-Americană din București organizează târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a IV-a cu scopul corelării permanente a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii, precum și a creării unui mediu de interacțiune concret.


CariereOnline.ro - Cum au învățat antreprenorii să fie pregătiți dacă „foarte improbabilul” devine realitate (23.03.2017, ora 15:15)

„Prognoza oficială de creștere economică este 5,2% iar deficitul bugetar este programat la 3%. Dar dacă va fi invers? Dacă deficitul va fi 5% și creșterea economică de 3%?’’ 


CariereOnline.ro - O importantă bancă din România face angajări. Este vorba de peste 100 de locuri de muncă (23.03.2017, ora 13:39)

BCR angajări. Una dintre cele mai importante bănci din România va fi prezentă la Târgul Angajatori de Top cu o ofertă bogată pentru cei care vor să își construiască o carieră în domeniul bancar.


CariereOnline.ro - Un an cu Legea Antifumat: Cine a supravieţuit în HoReCa (23.03.2017, ora 12:53)

Legea Antifumat a fost şi este "o ardere pe rug", cât şi un nou mod de "respiraţie" pentru afacerile din HoReCa, în primul an de când a intrat în vigoare, pe 16 martie 2016. Dacă restaurantele spun că românii s-au obişnuit şi vin în continuare să ia masă în oraş şi aduc vânzări, cluburile le contrazic şi susţine că legea a "ars" practic 50% din încasări şi că nefumătorii au rămas acasă.

Ce mai spun proprietarii de localuri despre Legea Antifumat, o resuscitare de gândire şi obicei prin care unele business-uri pierd şi alte trăiesc, puteţi citi pe Wall-Street.ro.


CariereOnline.ro - Doi directori generali adjuncți ai Intesa Sanpolo Bank au primit aprobarea BNR (23.03.2017, ora 12:42)

Florin Șandor și Paolo Trifiletti au primit aprobarea BNR pentru exercitarea de noi responsabilități în cadrul Intesa Sanpaolo Bank. 


CariereOnline.ro - Vacanța de Paște 2017. Cât vor sta elevii acasă în această primăvară (23.03.2017, ora 12:23)

Vacanța de Paște 2017. În acest an, Sărbătorile Pascale vor fi sărbătorite de ortodocși și catolici pe 16 aprilie. Astfel, vacanța de primăvară va dura două săptămâni, în perioada 19-30 aprilie 2017, în timp ce vacanța de vară va fi în perioada 17 iunie - 10 septembrie 2017. Mai mult, elevii din România vor primi liber și pe 18 aprilie (a treia zi de Paște), dar și pe 1 Mai, aceasta fiind considerată zi de sărbătoare naţională.


CariereOnline.ro - Șeful antifraudă din cadrul ANAF a fost înlocuit (23.03.2017, ora 12:12)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoş Voinescu de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). 


CariereOnline.ro - 5000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP (23.03.2017, ora 11:43)

5000 de joburi vor fi disponibile în weekend la târgul Angajatori de TOP din Capitală. 


CariereOnline.ro - De ce faci ceea ce faci. Trei idei despre cum să folosești cultura organizațională pentru a îmbunătăți performanța (23.03.2017, ora 11:39)

Cultura organizațională este o preocupare constantă pentru top management-ul companiilor și pentru specialiștii de HR. Apare des în strategii și PowerPoint-uri interne, dar de cele mai multe ori cultura organizațională este utilizată doar ca un instrument de recrutare a angajaților.  Cea mai bună metaforă aici este bine-cunoscuta expresie "Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul".


CariereOnline.ro - Egalitate între femei şi bărbaţi la job: Tehnologia, un factor-cheie pentru reducerea inegalităţilor dintre sexe (23.03.2017, ora 11:35)

Inegalitatea de gen la locul de muncă este un subiect care nu mai poate fi trecut cu vederea. Într-adevăr, schimbarea nu poate fi făcută peste noapte, însă este nevoie ca organizaţiile să îşi asume o responsabilitate mai mare pentru ca mediul de afaceri să ofere aceleaşi oportunităţi pentru femei ca pentru bărbaţi. În aceste condiţii, tehnologia poate fi un factor-cheie în rezolvarea acestei probleme globale.


CariereOnline.ro - ENEL anunță investiții masive în următorii doi ani. Ce li se pregătește clienților (23.03.2017, ora 11:11)

ENEL a anunțat investiții masive în România în perioada 2017 – 2018. Suma se ridică la 329 de milioane de euro și are ca scop îmbunătățirea calitatea serviciilor.


CariereOnline.ro - Cercetătorii polonezi au uimit lumea întreagă. Ce au putut să inventeze (23.03.2017, ora 10:12)

Anna Szust. Mai mulți cercetători polonezi au demonstrat, printr-un simplu joc, lipsa de seriozitate a unor publicații de profil științific. Mai exact, aceștia au inventat un personaj care se află în căutarea unui post de editor.


CariereOnline.ro - Tot ce ai nevoie când inaugurezi un birou nou pentru afacerea ta. 4 lucruri esențiale pe care să le bifezi înainte să deschizi porțile (22.03.2017, ora 19:05)

Fie că vorbim despre un start-up, un sediu nou sau doar o simplă schimbare de adresă pentru afacerea ta, întregul proces de a transforma un spațiu într-un nou birou poate fi extrem de haotic, fiind foarte ușor să pierzi anumite lucruri din vedere. Fară a le pune la dispoziție toate condițiile pentru a fi în formă maximă, angajații tăi nu vor putea să fie eficienți. Pentru a scăpa de bătăi de cap inutile, iată o listă cu tot ceea ce ai nevoie pentru noul tău sediu:


CariereOnline.ro - Ţara europeană în care şefii marilor companii câştigă de 365 de ori mai mult ca salariul minim (22.03.2017, ora 18:10)

Directorii celor mai mari 100 de companii din Marea Britanie căştigă, în medie, de 365 de ori mai mult decât angajaţii recompensaţi cu salariul minim.


CariereOnline.ro - Piaţa care a crescut cu 17% în România şi a generat tranzacţii de peste 3,6 miliarde de euro (22.03.2017, ora 17:37)

Valoarea totală a fuziunilor şi achiziţiilor din România a crescut cu 17% în 2016 faţă de anul anterior, depăşind 3,6 miliarde de euro, arată o analiză efectuată de echipa integrată de Tranzacţii a PwC România. 


CariereOnline.ro - MENTORAMA. Raportarea internă – birocrație, control excesiv sau necesitate? (22.03.2017, ora 17:04)

Recent, am încheiat un proiect de analiză a proceselor de business pentru o companie destul de mare din zona online. Oameni inteligenți, foarte tech-savvy, gata să implementeze cele mai noi instrumente de management și chiar având investiții consistente în acest sens. 


CariereOnline.ro - TU îmi răspunzi diferit față de trecut, deci și TU te schimbi! A fi sau a nu fi fixist (22.03.2017, ora 15:35)

“De câte ori aţi auzit persoane care să spună “se face ca mine, pentru că așa zic eu”? De câte ori aţi auzit “nu e bine”, fără să vi se explice de ce, “nu ştiu/nu pot”, fără să facă un lucru concret în acest sens? De nenumărate ori.


CariereOnline.ro - Moștenire grea: Rusia încheie plata datoriei externe (22.03.2017, ora 15:11)

Rusia va achita în scurt timp integral datoria externă contractată de fosta Uniune Sovietică, ultima tranșă din această datorie urmând să fie plătită în 45 de zile, a anunțat marți ministrul rus de finanțe, Serghei Storșak, citat de agenția EFE.


CariereOnline.ro - Iată cea mai sănătoasă țară din lume (22.03.2017, ora 15:00)

Bloomberg Global Health Index a dat publicităţii topul ţărilor listate ca fiind cele mai sănătoase din lume. În fruntea clasamentului, se află Italia, pentru că atunci când vine vorba de trăit o viaţă lungă, acesta este locul în care trebuie să fii!


CariereOnline.ro - SRI face angajări. Ce trebuie să știi ca să lucrezi în Serviciul Român de Informații (22.03.2017, ora 13:19)

SRI. Serviciul Român de Informații va prezenta, în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top, mai multe posturi vacante. Evenimentul va avea loc vineri și sâmbătă, la Sala Palatului. La acest târg de joburi vor participa 100 de companii cu oferte pentru cei care își caută un loc de muncă.


CariereOnline.ro - Livrări pe tocuri: 1 din 5 curieri din România este femeie. Care sunt provocările şi satisfacţiile într-un domeniu dominat de bărbaţi (22.03.2017, ora 12:49)

Aproximativ 2.000 de femei ocupă funcţia de curier în România. Deşi curieratul este un domeniu dominat de bărbaţi, provocările, responsabilităţile, dar şi satisfacţiile aduse clienţilor le fac pe doamnele din acest domeniu să îşi iubească jobul şi să nu îşi dorească să îl schimbe pe niciun altul, potrivit Wall-Street.ro
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.