Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
CariereOnline.ro - Cine face evaluarea angajaţilor şi de ce (24.05.2017, ora 10:35)

Evaluarea angajaţilor este un instrument foarte util în creşterea eficienţei activităţii la nivel de organizaţie. Această acţiune este indicat să fie gestionată de către managerii de departament împreună cu un specialist în Resurse Umane, intern sau extern. Implicarea unei persoane neutre în evaluare are scopul de a asigura un grad de obiectivitate cât mai crescut. De asemenea, sunt companii care decid ca evaluarea angajatului să fie realizată inclusiv de o parte dintre colegii cu care acesta lucrează în mod direct.


CariereOnline.ro - Succesul la interviul de angajare. Cum trebuie să răspunzi la întrebările puse de angajator (24.05.2017, ora 10:18)

Înainte să mergi la un interviu de angajare ar trebui să te gândești la întrebările pe care le vei primi. De răspunsurile pe care le dai într-un interviu de angajare va depinde dacă vei obține jobul dorit în acea companie. Așa că e indicat să îți revizuiești răspunsurile înainte de fiecare interviu, conform themuse.com. Mai jos vei găsi câteva întrebari la care ar trebui să răspunzi în cel mai bun mod posibil.


CariereOnline.ro - Toți ochii pe generația Z: iată cum sunt tinerii pe care angajatorii îi doresc în companii (24.05.2017, ora 09:58)

Tinerii din generatia Z (nascuti intre anii 1995-2012) reprezinta segmentul care atrage tot mai mult atentia angajatorilor, informează wall-street.ro


Ziarul Financiar - Conferinţă EY, Ziarul Financiar şi Business Magazin: 25 de întrebări pentru viitorul României. Cum creăm mai mulţi antreprenori, cum evităm capcana venitului mediu. Educaţie, antreprenoriat, inovaţie şi tehnologie - în jurul acestor cuvinte poate fi construit viitorul (24.05.2017, ora 00:07)Ziarul Financiar - Unu din trei manageri de la Telekom îşi va pierde postul (24.05.2017, ora 00:07)
Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecom de pe piaţa locală, va desfiinţa aproximativ o treime din cele 600 de poziţii de manageri prevăzute în organigramă ca parte a procesului de reorganizare a grupului, conform datelor furnizate luni de reprezentanţii departamentului de resurse umane în cadrul unei consultări cu organizaţiile sindicale.


Ziarul Financiar - Dacia intră într-o nouă etapă. „Angajăm oameni specializaţi pe controlul roboţilor“ (24.05.2017, ora 00:07)Ziarul Financiar - Turcul care a condus operaţiunile Radisson Blu până acum trei ani revine, dar pe o poziţie regională (24.05.2017, ora 00:05)
Turcul Yilmaz Yildirimlar, care a condus operaţiunile Radisson Blu din Capitală până acum trei ani, va prelua o poziţie regională, urmând a se ocupa astfel din nou şi de piaţa locală.


Ziarul Financiar - Al treilea mare angajator din industria mobilei caută 100 de oameni pentru fabrica din Miercurea Ciuc (24.05.2017, ora 00:05)
Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc, al treilea cel mai mare anga­jator din sectorul producţiei de mo­bilă anul trecut, are disponibile în pre­zent 75 de locuri de muncă pentru fa­brica din localitatea Miercurea Ciuc, ju­deţul Harghita, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Harghita.


Ziarul Financiar - O platformă online de interviuri din Timişoara a fost evaluată la 200.000 euro (24.05.2017, ora 00:05)
Start-up-ul SkillView din Timi­şoara, care a dezvoltat o platformă ce permite companiilor să realizeze in­terviuri de recrutare online, a obţinut o investiţie de 20.000 euro de la fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu şi Zonga, şi Cristian Anghel, în schimbul unei participaţii de 10% a acestuia în cadrul firmei.


Ziarul Financiar - Grupul Telekom s-a hotărât să desfiinţeze o treime din posturile de manageri. Impactul total al restructurării va fi anunţat peste două săptămâni (24.05.2017, ora 00:05)
Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii fixe şi mobile de comunicaţii de pe piaţa locală, va desfiinţa aproximativ o treime din cele 600 de poziţii de manager prevăzute în organigramă ca parte a procesului de reorganizare a grupului demarat de noul CEO Miroslav Majoros, conform datelor furnizate luni de reprezentanţii departamentului de resurse umane în cadrul unei noi întâlniri cu organizaţiile sindicale.


Ziarul Financiar - Plecare surprinzătoare de la ING: Vlad Muscalu, unul dintre economiştii băncii, a fost recrutat de grupul eMag pentru a face analizele macroeconomice ale celor patru ţări unde operează (23.05.2017, ora 17:27)CariereOnline.ro - S-a lansat programul „Zilele Internaționale ale Securității și Sănătății în Muncă” (23.05.2017, ora 17:24)

„Angajamentul față de Securitate și Sănătate se află la baza tuturor acțiunilor noastre. Avem ambiția de a crea un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos atât pentru angajații Holcim România, cât și dincolo de cadrul operațiunilor noastre, în colaborare cu clienții și colaboratorii noștri...”.


CariereOnline.ro - ANAT: Soluţia pentru lipsa personalului calificat din turism este să aduci muncitori din alte ţări (23.05.2017, ora 17:18)

Soluţia pe termen scurt pentru a aduce forţă de muncă în domeniul alimentaţiei publice este să aduci muncitori din alte ţări, susţine prim-vicepreşedinte ANAT, Adrian Voican.


CariereOnline.ro - Program de mentorat pentru elevele din România care vor să se pregătească pentru o carieră ştiinţifică (23.05.2017, ora 16:50)

Elevele din clasele V-VIII de la două şcoli din Capitală au ocazia să participe la un program de mentorat, în cadrul căruia vor afla ce înseamnă mai exact să urmeze o carieră în domeniul ştiinţelor exacte.


CariereOnline.ro - Innovation Labs 2017 şi-a desemnat câştigătorii (23.05.2017, ora 16:36)

Innovation Labs 2017, programul de mentorat și dezvoltare pentru tinerii pasionați de tehnologii creative și antreprenoriat, și-a desemnat câștigătorii.


CariereOnline.ro - O platformă de interviuri online primește o finanțare de 20.000 de euro (23.05.2017, ora 14:44)

Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu & Zonga, şi Cristian Anghel, investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online SkillView (www.skillview.io ), evaluând astfel compania la 200.000 de euro.


CariereOnline.ro - Robotul cu faţă prietenoasă, scos la imprimanta 3D: Poţi să-l faci singur acasă (Video) (23.05.2017, ora 14:10)

"E ca un joc mare joc de puzzle" - aşa poţi descrie cel mai bine primul robot umanoid printat 3D, de mărimea unei persoane. Realizat de Gaël Langevin, designer, sculptor şi creator francez, proiectul este de tip open source, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator îşi poate aduce contribuţia la dezvoltarea lui.

Revista CARIERE a aflat mai multe despre InMoov, un exemplu de proiect educaţional (şi nu numai) care ne apropie tot mai mult de viitor. Îl puteţi vedea în acţiune la Bucharest Technology Week, eveniment ce are loc între 22 și 28 mai la Hotel Athenee Palace Hilton, pentru expoziția indoor, și în piața George Enescu pentru cea outdoor.


Ziarul Financiar - Alex Gavril, Managing Partner Promocrat: România a finanţat în ultimii ani multe startupuri, dar intrebarea e ce facem cu ele (23.05.2017, ora 14:10)
România a finanţat în ultimii ani multe startupuri, dar intrebarea e ce facem cu ele. Am încurajat mult antreprenoriatul pe partea de inovaţie. Dar ce facem cu ele?, a spus Alex Gavril, Managing Partner Promocrat la conferinţa EY 25 de intrebări pentru viitorul României.


CariereOnline.ro - Fondatoarea V for Vintage lansează un proiect nou: cum arată platforma curatoriala de design (23.05.2017, ora 13:07)

Laura Calin este fondatoarea targului V for Vintage, design contemporan si cultura vintage, ajuns la editia 19, organizat de noua ani, informează wall-street.ro.  


CariereOnline.ro - Business Review în dialog cu cele mai active comunități de investitori străini din România (23.05.2017, ora 13:04)

Revista Business Review aduce împreună 6 dintre cele mai active comunități de business străine din România la evenimentul Country Focus Community Forum, pentru un dialog despre perspectivele economice ale României și oportunitățile de business locale. Evenimentul va avea loc pe 13-14 iunie. 


CariereOnline.ro - Directorul echipei globale de cercetare și analiză de la Kaspersky Lab explică de ce România este expusă unor atacuri cibernetice (23.05.2017, ora 12:15)

Atacul cibernetic de tip ransomware WannaCry, din data de 13 mai 2017, este considerat cel mai mare din istorie. Acesta a vizat 150 de țări, printre care și România. De altfel, țara noastră s-a aflat la un moment dat în top 10 al celor mai afectate țări.


CariereOnline.ro - Angajații din România prind curaj și cer socoteală angajatorilor pentru hărțuire (23.05.2017, ora 12:12)

Subsidiara locală a grupului suedez Ericsson a fost obligată de instanță, în urma unei decizii definitive, să plătească unui angajat daune morale de 10.000 de euro pentru hărțuire la locul de muncă, plus cheltuieli de judecată de 6.000 lei. 


CariereOnline.ro - Netflix, de azi în limba română: În sfârşit vom putea vedea filme şi seriale cu subtitrare (23.05.2017, ora 10:20)

Serviciul de streaming online Netflix a lansat astăzi interfața de utilizare pentru România, împreună cu subtitrări și dublaje în limba română, la un an şi patru luni după lansarea oficială în ţara noastră.


CariereOnline.ro - Cum ajungi Angajator de Top (22.05.2017, ora 17:38)

Pentru a avea șansa să-i fie desemnată certificarea Top Employers, orice companie interesată în această recunoaștere a bunelor practici de HR trebuie să completeze și să depună răspunsurile la sondajul „Cele mai bune practici de HR”. Chestionarele sunt apoi examinate de către institutul care acordă această certificare.


CariereOnline.ro - Locuri de muncă pentru un viitor verde. Suntem gata să trecem la fapte? (22.05.2017, ora 16:56)

La nivelul întregii Uniuni Europene au fost stabilite obiectivele care vor contribui la ecologizarea mediului, economiei și societății noastre, începând cu Acordul de la Paris privind schimbările climatice și până la Pachetul de măsuri privind economia circulară. Însă avem nevoie totodată de competențe pentru a le îndeplini.


CariereOnline.ro - Se lansează în premieră studiul TOP Companii din România implicate în sport! (22.05.2017, ora 15:33)

Care sunt companiile din România care derulează programe de sport şi wellness pentru angajații lor şi pentru comunitate? Ce companii investesc în sport şi cum anume aleg să o facă? Ce companii comunică prin valorile sportului şi ce strategii utilizează? Care sunt cele mai ample şi creative proiecte în această zonă? Ce companii se remarcă prin programe de comunicare interna? Dar acțiuni de CSR prin sport? Răspunsurile le veți afla la ediția a II-a Conferintei Sports Marketing în România. 


CariereOnline.ro - Când inovarea devine parte din viața ta de zi cu zi, nici măcar nu o vei observa (22.05.2017, ora 15:16)

Unul dintre paradoxurile tehnologiei moderne este că observăm din ce în ce mai puțin cât de mult avansează.
Acest lucru se datorează în mare parte familiarității; nu am lua niciodată în considerare să mergem undeva fără telefonul mobil, astfel inovațiile aduse în permanență noului model de telefon reprezintă rar o modificare ce îți schimbă viața. 
Există și cazul când mare parte a invenției moderne nu este evidentă și nu este resimțită în mod direct de către utilizator, în timp ce noi o asimilăm și o folosim când interacționăm. 


CariereOnline.ro - Sonata Kreutzer interpretată de concertmaistrul Filarmonicii din Viena pe scenele din România (22.05.2017, ora 14:31)

Concertmaistrul Filarmonicii din Viena, Volkhard Steude, poate fi din nou ascultat de publicul din România. Pe o pe o vioară Antonius Stradivarius 1714, care i-a fost pusă la dispoziție de Banca Națională a Austriei, violonistul va interpreta binecunoscuta și îndrăgita Sonată Nr.9 în La major, op.47  –Kreutzer de Beethoven, dar și alte două sonate compuse de doi dintre marii B din istoria muzicii: Beethoven și Brahms. 


CariereOnline.ro - Munca part-time, taxată mai scump de la 1 iulie (22.05.2017, ora 13:36)

Patronii firmelor care au angajați care lucrează part-time vor plăti de la 1 iulie aceeași contribuție pe care o plătesc pentru salariul minim pe economie, pentru o normă întreagă.


CariereOnline.ro - De ce sunt atât de numeroase crizele pe care marile corporaţii le-au creat cu mâna lor? (22.05.2017, ora 13:21)

O trecere în revistă a crizelor pe care marile companii „şi le-au creat cu mâna lor” poate deveni o poveste cu morală, cu rol de avertisment pentru lumea de afaceri a secolului XXI.
În decursul ultimilor 16 ani, marile corporații au trecut prin crize majore pe care şi le-au autoindus. Cele două scandaluri de dată mai recentă (vulnerabilitatea mobilelor Samsung Galaxy Note 7 sau deschiderea de conturi bancare în numele clienţilor fără ştirea sau autorizarea lor de la Wells Fargo) au ținut prima pagină a știrilor.


CariereOnline.ro - O companie IT caută oameni pentru biroul din Brașov (22.05.2017, ora 12:14)

O companie IT caută oameni pentru biroul din Brașov și se află în plin proces de recrutare. Firma şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători.


CariereOnline.ro - Gestionează online comenzile pentru serviciile La Fântâna (22.05.2017, ora 12:04)

De-acum este mult mai ușor și mai rapid să comanzi apa și cafeaua La Fântâna. Compania a lansat platforma contulmeu.lafantana.ro unde clienții pot gestiona rapid, sigur și fără efort comenzile și relația cu La Fântâna. 


CariereOnline.ro - Ateliere de Leadership moral (22.05.2017, ora 11:38)

Este într-adevăr educația puntea dintre noi și viitorul nostru? Cât de mult îi ajută educația actuală pe tinerii dornici de a pătrunde în mediul de business? Care sunt valorile pe care trebuie să și le însușească un tânăr pentru a-și aduce contribuția la schimbarea societății? Reprezentanți ai comunității de business din România vor vorbi deschis despre valorile fundamentale comune dintre două domenii, educație și afaceri. 


CariereOnline.ro - Marius Avram, CEO-ul Vector: 80% dintre taskurile zilnice se pot rezolva cu 20% din efort (22.05.2017, ora 11:31)

Cum îşi gestionează timpul un CEO? Care sunt lucrurile de care ţine seama atunci când îşi face lista de priorităţi? Ce surse de inspiraţie foloseşte? De asemenea, cum se relaxează şi se deconectează?

Marius Avram, CEO-ul și fondatorul Vector, una dintre ce mai importante companii din industria de office supplies din România, a stat de vorba cu Revista CARIERE şi ne-a împărtăşit câteva sfaturi pe aceste teme.


CariereOnline.ro - Câștigă o invitație dublă la filmul „Piratii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” (22.05.2017, ora 11:07)

Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „Piratii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.


CariereOnline.ro - Câștigătorul invitației duble la filmul „HOW TO BE A LATIN LOVER” (22.05.2017, ora 10:56)

Câștigătorul invitației duble la filmul "HOW TO BE A LATIN LOVER” a fost desemnat astăzi.


CariereOnline.ro - 15 citate inspiraționale care pot ajuta antreprenorii să înfrunte problemele (22.05.2017, ora 10:21)

Pentru a avea o cariera de succes trebuie sa fii mereu pregatit pentru obstacolele care pot aparea. Se poate intampla oricarui antreprenor sa construiasca o afacere de succes, de care este foarte incantat si fericit, dar dintr-o data, o problema neasteptata ii poate aduce o multime de dificultati, informează wall-street.ro


CariereOnline.ro - Îți schimbi jobul și prietenii, dar cele mai multe beneficii le vei avea dacă îți vei schimba modul de a gândi (22.05.2017, ora 09:58)

Care crezi că e cel mai puternic lucru din lume? Dar ce ai zice dacă ți-am spune că deja îl ai? Ideea e că toți ne-am născut cu el, însă nu toți îl folosim la capacitate maximă. N-ați ghicit despre ce e vorba? Ei bine, e vorba de creier. De fapt, de minte.


CariereOnline.ro - 21 mai: La mulți ani de Constantin și Elena! (21.05.2017, ora 00:07)

Sărbătoarea creștină de duminică, 21 mai, este marcată în calendar drept “Sfinții mari împărați și întocmai ca apostolii, Constantin și Elena".


CariereOnline.ro - În România și în întreaga lume se sărbătorește Food Revolution Day (21.05.2017, ora 00:00)

Pe 19 mai a fost marcat atât în țara noastră, cât și în întreaga lume, proiectul global Food Revolution Day, conceput de către celebrul Jamie Oliver. Proiect care iși propune educarea zi de zi pentru o alimentaţie sănătoasă şi introducerea lecţiilor de educaţie alimentară şi gătit ca disciplină obligatorie ȋn toate şcolile de pe glob. Sub motto-ul “Food Revolution Day is everyday. Cook it, Share it, Live it”!


CariereOnline.ro - Cum îți faci angajații să muncească din greu și să rămână motivați (20.05.2017, ora 17:42)

Potrivit lui Marcel Schwantes, Principal and founder Leadership From the Core, o companie de succes are angajați fericiți. Dacă nu știai acest lucru, atunci e cazul să citești cu atenție rândurile care urmează și să pui în practică sfaturile noastre cât mai repede.


CariereOnline.ro - TOP 10 cele mai frumoase plaje din Europa (19.05.2017, ora 18:19)

Plaje de poveste şi mare cât vezi cu ochii. Oricine își dorește așa ceva. Iar potrivit specialiștilor nu trebuie să mergem în destinaţii de lux precum Seychelles, Tenerife sau Barbados pentru a ne bucura de beach-peisaje de vis. Europenii au posibilitatea de a-şi petrece vacanţele în destinaţii la fel de atractive, chiar la ei acasă.


CariereOnline.ro - Începe Noaptea Muzeelor! (19.05.2017, ora 17:54)

Sâmbătă 20 mai reprezintă o zi de excepție: pe străzile Capitalei și în țară vor fi savurate toate evenimentele și programele extinse pe care muzeele și prietenii Nopții Muzeelor le-au pus la cale. 


CariereOnline.ro - Lumea se schimbă cu viteza 4.0 – Noi ce facem? (19.05.2017, ora 16:52)

„Nu am făcut nimic greşit şi totuşi am pierdut.” Era anul de graţie 2013, iar acestea au fost cuvintele rostite în ultima conferinţă de presă de CEO-ul Nokia de-atunci, Stephen Elop, când a anunţat că vinde divizia de telefonie către Microsoft. Practic, Nokia Devices, care până nu demult fabrica cele mai populare telefoane mobile de pe planetă, se declara învinsă de competiție.


CariereOnline.ro - CEO-ul Transgaz a demisionat cu două săptămâni înainte de expirarea mandatului (19.05.2017, ora 16:50)

Petru Văduva a demisionat marţi de la conducerea transportatorului naţional de gaze Transgaz (TGN), „din motive personale”. Mandatul acestuia ca director general la compania de stat urma să expire pe 3 iunie 2017, potrivit documentului publicat pe site-ul BVB.


CariereOnline.ro - Doi bucureșteni au dat joburile din corporații pe restaurantul mult visat (19.05.2017, ora 16:28)

Privit de afară, dă impresia unui acvariu din lemn, în care fiecăruia îi plutesc visurile între mâncare și vorbe. Privit dinăuntru, locul emană tinerețe, poftă de viață și, bineînțeles, de mâncare. Iluzia e de urban oarecum londonez, genul de loc în care intri, bei un cocktail, îți treci mâna prin freză, îți aduci aminte că trebuie să mănânci ceva și apoi pleci!


CariereOnline.ro - „The Next Rembrandt” sau cum poate un software să recreeze arta unuia dintre marii maeștri (19.05.2017, ora 16:16)

Zona de experience de la Art Safari găzduiește un nou portret de Rembrandt, realizat la aproape 350 de ani de la moartea artistului. Autorul portretului este la prima sa lucrare artistică, la vârsta de doar doi ani: vorbim de un algoritm ce a descompus și analizat vreme de 18 luni toate tablourile semnate de Rembrandt pentru a putea asimila stilul, alegerile și intențiile maestrului olandez într-o nouă lucrare.


CariereOnline.ro - Angajaţii Tesla muncesc până la epuizare - Dezvăluri din fabrica patronată de Elon Musk (19.05.2017, ora 16:05)

Angajaţii fabricii Tesla din California din SUA lucrează în condiţii grele. Unii dintre ei au leşinat la muncă şi au solicitat ambulanţa, dezvăluie un reportaj apărut în presă britanică.


CariereOnline.ro - Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în cabinetul Cioloș, în topul antreprenorilor sociali (19.05.2017, ora 15:23)

Printre personalitățile care au prins topul se regăsesc Elena Calistru, fondatoare a Funky Citizens, Tică Darie, de la Made in Roșia Montană, sau Angela Achiței, de la Fundația „Alături de voi”.


CariereOnline.ro - Demisie neașteptată la Dräxlmaier (19.05.2017, ora 15:23)

Directorul general al fabricii Dräxlmaier din Satu Mare, Sorin Ghiță şi-a dat demisia. Interimatul va fi asigurat de Josef Kaufmann, coordonatorul diviziei de producţie a sistemelor electrice din Europa al grupului. 
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.