Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
CariereOnline.ro - Compania românească Bittnet Systems, listată la bursă, a avut în 2016 o creștere cu 36% a cifrei de afaceri (20.02.2017, ora 17:07)

Compania românească Bittnet Systems, listată la Bursa de Valori Bucureşti, a înregistrat o creștere cu 36% a cifrei de afaceri în 2016 față de anul precedent. 


CariereOnline.ro - Asociaţia Berarii României are o nouă conducere (20.02.2017, ora 16:57)

Asociaţia Berarii României şi-a desemnat în luna ianuarie o nouă conducere, în funcţia de președinte fiind ales Shachar Shaine, președintele companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB). Tot din  luna ianuarie, poziția de director general al Asociației Berarii României este preluată de Julia Leferman. La nivelul întregii țări, sectorul berii generează, direct și indirect, peste 84.900 locuri de muncă.


CariereOnline.ro - De dimineața, până seara. Dezvăluirile corpului uman despre noi | VIDEO (20.02.2017, ora 16:41)

Corpul uman este uimitor din multe puncte de vedere, aceasta o știm cu toții. Corpul nostru  ascunde mii de aspecte, pe care mulţi dintre noi nici măcar nu ni le închipuim, deşi oamenii de ştiinţa le-au descoperit de multă vreme. 


CariereOnline.ro - Shachar Shaine (20.02.2017, ora 16:38)

Asociaţia Berarii României şi-a desemnat în luna ianuarie o nouă conducere, în funcţia de președinte fiind ales Shachar Shaine, președintele companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB). Shachar Shaine preia funcția de președinte al Asociației de la Igor Tikhonov, președintele companiei Ursus Breweries, care a reprezentat Asociația în această calitate pe parcursul anului precedent.


CariereOnline.ro - N-ai planuri de Dragobete? Orchestra Naţională Radio are un concert-eveniment pe 24 februarie (20.02.2017, ora 16:34)

Tânărul dirijor William Kunhardt, câștigător în 2014 al premiului James Conlon la Festivalul de Muzică de la Aspen, Statele Unite, va dirija concertul Orchestrei Naționale Radio vineri, 24 februarie, la Sala Radio, de Dragobete. 


CariereOnline.ro - Bill Gates: Companiile ar trebui să plătească o taxă pentru roboţii care fură joburile oamenilor (20.02.2017, ora 14:16)

Roboţii care "fură" joburile oamenilor ar trebui să fie taxaţi că atare, crede Bill Gates, co-fondatorul Microsoft. În timp ce automatizarea va înlocui muncă repetitivă, persoanele se vor putea axa mai mult pe acele slujbe care scot la iveală empatia şi abilităţile umane unice. 


CariereOnline.ro - Antreprenoarea care vrea să ducă baletul la nivelul antrenamentului de fitness (20.02.2017, ora 12:56)

Adelina Neferu aduce o combinaţie interesantă pe piaţă antreprenorilor din România – a făcut balet 10 ani, a terminat Facultatea de Management Economic, are două mastere, a construit un site de reduceri (Deals360), pe care l-a vândut după 3 ani. Recent, a lansat un studio de balet atât pentru adulţi amatori, cât şi pentru copiii care doresc să facă performanţă, scrie WALL-STREET.RO. 


CariereOnline.ro - La Veneţia: Moaţele din Câmpeni, judeţul Alba, au deschis expoziţia "Zestrea" (20.02.2017, ora 12:48)

Măşti din Commedia dell'Arte şi costume somptuoase de epocă, banchete şi baluri elegante în palate, parade şi distracţie nebună pe străzi, artificii şi serenade din gondolă… De o săptămână, Veneţia este inundată de buna dispoziţie a celebrului Carnaval. În  Piaţa San Marco, artiştii s-au întrecut și se întrec în ţinute spectaculoase şi proiecte culturale. 


CariereOnline.ro - Numărul locurilor de muncă vacante s-a dublat în ultimii trei ani (20.02.2017, ora 12:30)

Numărul locurilor de muncă vacante s-a dublat în ultimii trei ani, potrivit INS.


CariereOnline.ro - Ieși din zona de confort! Când și cum încurajăm inovarea (20.02.2017, ora 12:06)

Cum se pot împleti cerințele de rigiditate așteptate în cazul unor procese care asigurӑ bunul mers al afacerii, în prezent, cu generarea unui viitorului „altfel”, prin proiecte, care acum se află într-o formӑ neclarӑ și incertӑ? Dacӑ le identificӑm, separӑm și abordӑm diferit cele douӑ domenii, am certitudinea cӑ pot conviețui. Am identificat câteva elemente care le diferențiazӑ și care sunt necesare pentru a asigura cadrul diferit al celor douӑ tipuri de procese: rutinӑ și inovare.


CariereOnline.ro - Câștigă o invitație dublă la filmul „T2 Trainspotting” (20.02.2017, ora 11:38)

Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „T2 Trainspotting” difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.


CariereOnline.ro - Câștigătorul invitației duble la filmul „John Wick 2” (20.02.2017, ora 11:28)

Câștigătorul invitației duble la filmul „John Wick 2” a fost desemnat astăzi.


CariereOnline.ro - Sindromul burnout: Unii oameni sunt mai predispuşi ca alţii la epuizare fizică, psihică şi emoţională? (20.02.2017, ora 11:20)

Sindromul burnout reprezintă o stare de epuizare fizică, psihică şi emoţională produsă de stresul prelungit, în general la locul de muncă, fiind o consecinţă a dezechilibrului dintre cerinţe, resurse şi gradul de satisfacţie profesională. Dar de ce unii sunt mai predispuşi la acest lucru ca alţii? 


CariereOnline.ro - O sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate și energie (20.02.2017, ora 11:17)

Bucureștiul se alătură unui eveniment internațional care se desfășoară în peste 60 de orașe din lume. 


CariereOnline.ro - Studiu: de ce tot mai multe mămici aleg un loc de muncă part-time (20.02.2017, ora 11:10)

Un studiu realizat recent arată că tot mai multe mame din Germania aleg să revină la joburi part-time după nașterea unui copil. Conform lucrării Feminist Economics publicată de Nadiya Kelle, Julia Simonson şi Laura Romeu Gordo, proaspetele mămici din Germania nu mai sunt interesate de joburi full-time.


CariereOnline.ro - Inteligența artificială și nevoia oamenilor de a evolua. Discursul patronului Tesla ne arată un viitor dominat de roboți (20.02.2017, ora 09:41)

Inteligența artificială. Antreprenorul Elon Musk a spus în cadrul unui eveniment desfășurat în Dubai că oamenii ar trebui să devină cyborgi dacă își doresc să fie relevanți într-un viitor dominat de inteligența artificială.

 

CariereOnline.ro - Tranzacție importantă: HNA a preluat o participație de 3,04% din Deutsche Bank (19.02.2017, ora 12:08)

Tranzacție. Deținut de miliardarul Chen Feng, grupul chinez HNA a preluat o participație de 3,04% din Deutsche Bank. De asemenea, chinezii au anunțat vineri că ar putea achiziționa mai multe acțiuni ale băncii germane.


CariereOnline.ro - Facebook vrea să democratizeze conţinutul. Ce îi lasă pe utilizatori să decidă (17.02.2017, ora 17:30)

Facebookare în plan integrarea unor filtre prin care fiecare utilizator să stabilească un nivel propriu de acceptare a conţinutului care include violenţă sau nuditate.
 


CariereOnline.ro - Povestea designerului român care a creat Murmur, brandul care promite să pună România pe harta marilor creatori de modă (17.02.2017, ora 16:50)

A studiat la London College of Fashion, a avut stagii de practică şi colaborări cu designeri celebri, a lucrat pentru Alexander McQueen, dar a ales să se întoarcă în ţară pentru a pune bazele propriului brand de fashion. A îmbrăcat celebrităţi precum Madonna, Beyonce sau Katty Perry şi se bucură de mai multă recunoaştere pe plan internaţional decât în propria-i ţară. Citeşte pe WALL-STREET.RO povestea Andreei Bădală şi a Murmur, unul dintre brandurile care promit să revigoreze industria românească şi să pună România pe harta marilor creatori de modă.


CariereOnline.ro - O nouă experiență spectaculoasă de cumpărare a produselor Apple (17.02.2017, ora 15:01)

Retailerul iSTYLE, dedicat produselor şi soluţiilor Apple, a reinaugurat pe 11 februarie magazinul flagship al rețelei Apple Premium Reseller situat în complexul comercial Băneasa Shopping City. 


CariereOnline.ro - Mateusz Sielecki, Starbucks: „A te expune diferitelor provocări este cea mai bună formă de a te dezvolta” (17.02.2017, ora 14:49)

Nu a avut niciodată România „pe radar” pentru că AmRest, firma poloneză care operează cel mai mare număr de restaurante din Europa Centrală nu a făcut niciodată afaceri în România. Experiența pe piața românească a început în urmă cu aproape doi ani și este prima de acest gen  pentru polonezul Mateusz Sielecki, managing director Romania & Bulgaria, stabilit pentru moment în țara noastră împreună cu familia. Acesta a acordat un interviu Revistei CARIERE în care vorbește despre planurile lanțului de cafenele în România. 


CariereOnline.ro - 396 voturi pentru, 123 împotrivă și 85 de abțineri: „Butonul morții” e în vigoare pentru roboții viitorului (17.02.2017, ora 14:46)

Parlamentul European (PE) vrea ca roboții viitorului din cadrul Uniunii Europene să fie echipați cu “un buton al morții” care să permită deconectarea lor în caz că devin o amenințare la viața omului, potrivit EFE.


CariereOnline.ro - „Unicornii” și culmile lor amețitoare. Topul universităţilor terminate de fondatorii de companii (17.02.2017, ora 13:29)

Există companii care fac parte din clubul select al „inorogilor” (unicorns), start-up-uri care au ajuns să valoreze cel puţin 1 miliard de dolari. Specifice erei Internetului, sunt pornite de multe ori de la o idee schiţată pe spatele unui plic! De către antreprenori tineri, aflaţi în majoritatea cazurilor la prima lor încercare. 


CariereOnline.ro - Cristian Covaciu, fondatorul IPEC, a câştigat premiul "Antreprenorul anului 2016 în România" (17.02.2017, ora 13:26)

Cristian Covaciu, fondatorul companiei IPEC, a câştigat competiția EY Entrepreneur Of The Year – România 2016. Antreprenorul a concurat pentru marele titlu alături de alți 49 de lideri de business și va reprezenta ţara noastră în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo, din iunie 2017.


CariereOnline.ro - De ce nu-mi iese prima clătită și ce legătură are acest lucru cu îndeplinirea obiectivelor? (17.02.2017, ora 12:39)

Am învățat să fac clătite de la fratele meu mai mare în urmă cu mai mulți ani, cu toate că de mic îl priveam cum le făcea. Nu vreau să-ți prezint în acest articol o rețetă de clătite, îmi cer scuze dacă te-am dezamăgit. Pur și simplu, vreau să-ți vorbesc nu despre clătitele reușite ci de acea primă clătită care nu-mi iese niciodată!


CariereOnline.ro - Ești expat? O companie te ajută să te stabilești la București fără bătăi de cap (17.02.2017, ora 12:17)

Dacă ar fi putut apela la servicii de relocare, de acomodare într-o altă țară, atunci când a ajuns în România, Rafaela Nebreda Vilallonga ar fi trecut mai ușor peste șocul cultural. După 14 ani în România însă, a lansat Well-Come Expats, pentru a veni în ajutorul celor asemenea ei.


CariereOnline.ro - IBM anunță care sunt inovațiile ce vor schimba lumea în următorii cinci ani. Cum vor arăta laboratoarele medicale (17.02.2017, ora 12:14)

IBM anunță cinci inovații care au darul de a ne schimba viața în următorii cinci ani. Astfel, IBM Research are în plan să facă descoperiri în ceea ce privește realitatea înconjurătoare, de la nivelul nanoscopic până la cel macroscopic.


CariereOnline.ro - Individualizarea în societatea românească: De la ego la colectiv (17.02.2017, ora 11:54)

Românii protestează de mai bine de două săptămâni, în faţa Palatului Victoriei din Bucureşti, dar şi în marile oraşe din provincie, iar manifestaţiile au impresionat întreaga lume. 


CariereOnline.ro - Brexit: Italia înfiinţează un task force care trebuie să convingă firmele să se mute din Londra la Milano (17.02.2017, ora 11:05)

Italia a pregătit un task force pentru a „fura” firmele din domeniul financiar care activează deocamdată în Londra şi vor să se mute în altă parte după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. 


CariereOnline.ro - Moștenitorul Samsung a fost arestat. Ce acuzații i se aduc vicepreședintelui gigantului sud-coreean (17.02.2017, ora 10:21)

Mostenitor Samsung arestat. Lovitură puternică pentru gigantul sud-coreean Samsung. Moștenitorul imperiului, Lee Jae-Yong, a fost arestat, vineri, în dosarul în care este acuzat de corupție și trafic de influență


DailyBusiness.ro - Topul domeniilor cu cele mai multe angajări În 2016 (16.02.2017, ora 17:29)
2016 a însemnat un an al angajărilor masive în domenii precum IT, BPO, producție sau retail, potrivit Smartree, unul dintre liderii din România pe piața de externalizare a proceselor de HR. De altfel, conform companiei, trendul recrutărilor pe aceste segmente se va pastra și anul acesta.

“Anul trecut, domenii precum IT, BPO, producție şi retail au condus în topul industriilor care au oferit cele mai multe locuri de muncă. De asemenea, automotive, logistică și medical sunt alte segmente unde candidații nu au fost nevoiți să caute prea mult un job”, a declarat Raluca...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


CariereOnline.ro - Ce bancheri sunt propuşi în Consiliul de Administraţie al CEC Bank (16.02.2017, ora 17:19)

Compania de recrutare Transearch ar fi finalizat lista scurtă a candidaţilor pentru poziţia de membri ai consiliului de administraţie (CA) al CEC Bank. Procesul de selecţie a demarat în luna decembrie a anului trecut iar pentru aceste poziţii, şi-au depus candidaturile peste 70 de persoane, din care au fost selectate 28, potrivit Profit.ro.


CariereOnline.ro - Premiile Oscar 2017: Ryan Gosling, de la copilul-problemă la un actor talentat (16.02.2017, ora 17:11)

Ryan Gosling se numără printre favoriţii la ediţia din 2017 a Premiilor Oscar, graţie rolului său cuceritor din filmul „La La Land”. Povestea vieţii actorului e mai mult decât interesantă, căci s-a transformat din copilul-problemă într-unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood. 


CariereOnline.ro - Te grăbești la muncă…în Dubai? Primul serviciu de taxi cu drona | VIDEO (16.02.2017, ora 16:43)

Controlate de calculator şi coordonate dintr-un centru de comandă aflat la distanţă, dronele pentru transport de persoane şi-ar putea face debutul în Dubai chiar din această vară.


CariereOnline.ro - Premiile Oscar 2017: Povestea de succes a actriţei Emma Stone (16.02.2017, ora 15:44)

Premiile Oscar 2017. Câţi dintre voi au făcut ceva ieşit din comun pentru a va urma visul? Ei bine, Emma Stone, pe când era adolescentă şi-a impresionat părinţii cu o prezentare făcută în PowerPoint despre motivele pentru care vrea să se facă actriţă.

Planul său a funcţionat şi la vârstă de 15 ani s-a mutat împreună cu mama ei în Los Angeles, care a dus-o la numeroase audiţii. Iar restul e istorie. 


CariereOnline.ro - Lidl își extinde operațiunile în România (16.02.2017, ora 15:31)

Lidl a anunțat că își va mări operațiunile în România prin inaugurarea a două magazine în Cluj-Napoca și Târgu Jiu.


CariereOnline.ro - Care este bugetul NATO și cât plătește fiecare țară (16.02.2017, ora 15:29)

Bugetul NATO. Secretarul american al apărării a avertizat miercuri statele NATO că SUA își vor diminua implicarea în cadrul alianței dacă ceilalți membri nu își sporesc cheltuielile pentru apărare, transmite Reuters. După preluarea președinției americane de către Donald Trump, discuțiile privind viitorul NATO îngrijorează membrii europeni, mai ales că noul președinte american a declarat la puțin timp după preluarea mandatului că organizația este una „învechită”.


CariereOnline.ro - Marius Popescu NN Turcia (16.02.2017, ora 15:12)

Marius Popescu va prelua funcția de Chief Executive Officer al operațiunilor NN din Turcia începând cu 1 aprilie 2017, potrivit anunțului NN Group.

Marius Popescu se alătură echipei din Turcia după 12 ani petrecuți alături de echipa din România. În cadrul organizației din România, a ocupat numeroase poziții de management, printre acestea numărându-se cele de CEO al NN Investment Partners și CEO al NN Pensii. A fost numit CEO al NN în România în 2013. 


CariereOnline.ro - Prima agenție din România specializată în Branding for Good (16.02.2017, ora 15:03)

Brandurile bune sunt cele pentru care succesul comercial și impactul social pozitiv decurg din același plan de afaceri. Ele generează valoare pentru societate prin activitatea lor de bază, nu prin eforturi adiacente, „de weekend” sau de fațadă. Aceste branduri sunt percepute drept responsabile, implicate și credibile, într-o epocă în care oamenii devin tot mai sceptici și mai puțin loiali comercial. Iar contribuția lor la rezolvarea problemelor sociale merge mână în mână cu succesul economic.
 


CariereOnline.ro - Raport ONU: Serviciul ideal este cel care îmbină munca de acasă cu cea de la birou (16.02.2017, ora 14:57)

Un raport publicat de ONU arată că serviciul ideal trebuie să îmbine munca de acasă cu cea de la birou. Se pare că doar aşa vom reuşi să avem un echilibru mai bun între viaţa personală şi cea profesională.


CariereOnline.ro - Conferința TEDxCluj 2017 are ca temă "Going Beyond": Speakeri de renume din România şi străinătate (16.02.2017, ora 14:06)

Oameni de știință, antreprenori și vedete se numără printre invitații la conferința TEDxCluj 2017, care are loc pe 25 februarie, la Opera Maghiară din Cluj-Napoca.


CariereOnline.ro - Ford aduce 190 de roboţi la Craiova pentru a demara in forţă producţia unui nou model (Video) (16.02.2017, ora 13:49)

Ford aduce la fabrica de la Craiova 190 de roboţi pentru a demara în forţă producţia unui nou model de autmobil. Totuşi, conducerea nu a precizat nimic legat de soarta angajaţilor, dar e puţin probabil ca să se facă concedieri. 


CariereOnline.ro - Alina Cojocaru (16.02.2017, ora 13:43)

Alina Cojocaru este, începând cu 15 februarie, noul șef al departamentului de Evaluări al companiei de consultanță imobiliară JLL România. Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Alina Cojocaru s-a alăturat departamentului de Evaluări al JLL la jumătatea anului 2015 ca Senior Valuer.


CariereOnline.ro - Pascal Cassecuelle Country Division Head Bayer Crop Science (16.02.2017, ora 13:15)

Pascal Cassecuelle este noul șef al diviziei de Crop Science al Bayer Romania, Bulgaria și Republica Moldova. Cu o carieră începută în domeniul vânzărilor, în Franţa, Pascal a ocupat diferite funcţii de conducere la nivel naţional şi global în cadrul Diviziei Bayer Crop Science, în Asia şi America Latină. El a petrecut câţiva ani şi în cadrul Diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de pieţele emergente.


CariereOnline.ro - Dezvoltatorul Blue EQ explică de ce acest sistem te face un lider mai bun (16.02.2017, ora 12:56)

Blue EQ este unul dintre cele mai recent lansate sisteme de autoevaluare a inteligenței emoționale, pe care fondatorii lui îl consideră printre cele mai „exacte, cuprinzătoare și puternice” din lume. Programul, care analizează răspunsurile la 150 de întrebări și promovează conceptul de siguranță psihologică, este dezvoltat de o echipă de experți din industrie, împreună cu psihologi și oameni de știință care studiază comportamentele sociale.


CariereOnline.ro - Avertismentul venit din partea Bitdefender. La ce atacuri informatice sunt expuși posesorii de sisteme de operare OSX și iOS (16.02.2017, ora 12:50)

Bitdefender anunță o nouă amenințare informatică la nivel mondial. Principalele ținte sunt posesorii de gadgeturi cu sistem de operare OSX și iOS.


CariereOnline.ro - Listarea a durat doi ani. Octavian Bădescu a incheiat procedura de oferta publică pentru compania de curierat (16.02.2017, ora 12:28)

După doi ani de activitate pe bursă, acționarii, Octavian Bădescu și Lucian Baltaru, au achiziționat 35.472 acțiuni la prețul de 10 lei, depășind astfel pragul minim necesar de 95% din numărul total de acțiuni al companiei Sameday Courier. 


CariereOnline.ro - “Dear google boss…”. O fetiță de 7 ani i-a solicitat șefului de la Google o slujbă în companie. Ce răspuns credeți că a primit? (16.02.2017, ora 12:25)

O fetiță în vârstă de 7 ani din Hereford, Marea Britanie, care a trimis o scrisoare la Google prin care a cerut o slujbă și a fost uimită să primească un răspuns chiar de la directorul general al companiei, Sundar Pichai, potrivit The Telegraph.


CariereOnline.ro - Recrutarea intră într-o nouă era? Poţi aplica la anunţurile de angajare direct de pe Facebook (16.02.2017, ora 12:08)

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, a introdus astăzi o nouă funcţie care permite companiilor să posteze anunţuri de angajare şi candidaţilor să aplice direct la joburile disponibile.


CariereOnline.ro - Cum afectează negativismul randamentul la locul de muncă. Ce face managerul când angajații spun frecvent ”nu” la birou (16.02.2017, ora 12:05)

Oamenii din cadrul unei echipe, care sunt negativi, se plâng tot timpul, niciodată nu găsesc o soluție și sunt toxici pentru ceilalți membri ai echipei și pentru lider. Dar poți face ceva ca manager aflat în această situație? Bineînțeles că da, dar aproape întotdeauna ai nevoie de răbdare înainte de a vedea rezultatele.
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.