Pagina principală |  Articole |  Ştiri |  Resurse |  Condiţii |  Servicii angajatori |  Contact
 Imobiliare  | Turism  | Prieteni  | Bancuri  | Ştiri  | Culinare  | Coduri poştale  | Financiare  | Meteo  | Calendar  | Contabilitate 

Ştiri carieră
Ziarul Financiar - BestJobs: Fericirea românilor depinde de satisfacţia la job. Împlinirea profesională, pusă pe primul loc (19.05.2022, ora 12:10)

Ziarul Financiar - Cum arată piaţa muncii în 2022, după doi ani de pandemie: Flexibilitatea va prima în rândul beneficiilor cerute de angajaţi, presiunea pe nivelul salarial va fi mare, iar fluctuaţia de personal va creşte (19.05.2022, ora 09:53)

Ziarul Financiar - Undelucram.ro: Cele mai căutate funcţii sunt cele din IT, retail, BPO&servicii, din domeniul bancar şi din zona de recrutare, iar salariile variază între 2.400 şi 7.400 de lei (18.05.2022, ora 14:26)

DailyBusiness.ro - 40% dintre experții în HR estimează măriri salariale cu 5-10% în 2022 - studiu (18.05.2022, ora 11:48)
Cele mai căutate funcții - atât ca joburi, cât și ca recenzii - pe platforma Undelucram.ro sunt cele din IT, retail, BPO&servicii, din domeniul bancar și din zona de recrutare, arată datele Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România.

Astfel, cele mai căutate funcții pe platformă și salariile medii obținute sunt: Software developer: 7.400 lei (IT) Lucrător comercial: 2.400 lei (Retail) Call Center / Suport specialist: 2.800 lei (BPO&Servicii) Specialist credite: 5.000...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


Ziarul Financiar - Preşedintele Emmanuel Macron a numit-o pe Elisabeth Borne în funcţia de prim-ministru, la scurt timp după ce Jean Castex şi-a dat demisia din aceeaşi funcţie (16.05.2022, ora 19:37)

Ziarul Financiar - Institutul Naţional de Statistică a anunţat prelungirea perioadei de autorecenzare (16.05.2022, ora 09:01)

Ziarul Financiar - Amalia Buliga a plecat de la Diverta, lanţ de librării aflat pentru a doua oară în insolvenţă (16.05.2022, ora 08:15)
Executivul român Amalia Buliga a plecat după mai bine de un deceniu de la conducerea lanţului de librării Diverta, fondat şi controlat de omul de afaceri Octavian Radu. Ea se va orienta către un alt domeniu, cel al bijuteriilor, dar nu oferă încă detaliile noii poziţii.

DailyBusiness.ro - 2021, cel mai bun an al pietei de recrutare online - OLX (26.04.2022, ora 16:51)
Peste 2,85 milioane de români și-au căutat în 2021 un loc de muncă pe OLX, liderul pieței locale de anunțuri generaliste și unul dintre cele mai vizitate site-uri din România. 2021 este anul în care piața forței de muncă și-a revenit treptat, în urma dezechilibrului puternic resimțit începând cu declanșarea pandemiei de coronavirus, care a afectat economiile din întreaga lume. 

Astfel, cu mai multă claritate și predictibilitate în business, angajatorii au reluat o parte din planurile pe care le-au amânat odată cu debutul pandemiei, iar printre acestea s-au numărat și planurile de recrutare, derulate pentru acoperirea posturilor vacante sau a celor nou create....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - 40% dintre angajatii care lucreaza la distanta si-au imbunatatit spatiul dedicat biroului de acasa (07.04.2022, ora 12:04)
40% dintre cei care lucreaza de acasa cel putin o zi pe saptamana au efectuat deja modificari pentru imbunatatirea spatiului dedicat biroului de acasa, potrivit unui studiu Velux. De asemenea, unul dintre cei mai importanti factori pentru un spatiu dedicat muncii este prezenta luminii naturale, imediat dupa echipamentele IT sau de birou.

Fenomenul lucratului de acasă a caracterizat o bună parte a ultimilor doi ani, cu circa 30% dintre angajații români desfășurându-și activitatea în afara biroului în acest interval, în contextul pandemiei și al crizei sanitare. În România, 50% dintre companiile din sectorul...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Webhelp Romania are un nou CEO, Razvan Patrunoiu (01.09.2021, ora 17:35)
Răzvan Pătrunoiu a fost numit Director General al filialei locale a Webhelp. Din poziția sa actuală, Răzvan va conduce cele patru birouri Webhelp din România, cu o echipă de 2.300 de persoane în București, Ploiești, Galați și Iași

El îi succede Ralucăi Leonte, care a ocupat această poziție din martie 2017, și care a devenit Head of Global Delivery and Transformation pentru Webhelp, alăturându-se comitetului executiv al grupului. Pătrunoiu, în vârstă de 44 de ani, are o experiență de peste 20 de ani în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Piata muncii la final de pandemie: Salariile vor reincepe sa creasca, angajatii vor fi mai greu de recrutat (10.06.2021, ora 16:30)
Cum cred angajatorii că va arăta piața muncii la finalul pandemiei: vor recruta mai greu, va crește rata de fluctuație din companii, salariile vor reîncepe să crească, iar candidații vor fi din nou atrași de joburile din străinătate, arată cel mai recent sondaj derulat de eJobs.

Piața muncii arată, în 2021, complet diferit față de 2020 și pare că deja ne-am întors la un context similar celui din 2018-2019, în condițiile în care, lunar, angajatorii prezenți pe eJobr.ro scot în piață peste 30.000 de joburi noi, iar candidații își recâștigă poziția de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Angajatorii sunt mai atenti la candidatii din orasele mici, odata cu munca remote (18.05.2021, ora 15:30)
Digitalizarea proceselor de HR s-a accentuat tot mai mult în companiile din România, în ultimul an, precizează ALTEN, subsidiara locală a grupului de origine franceză și una dintre cele mai importante companii de consultanță în IT și inginerie. Odată cu implementarea muncii la distanță, angajatorii și-au digitalizat procesele de recrutare, oferind mai multă atenție candidaților din orașele mai mici, în condiții de maximă flexibilitate, lucru mai rar întâlnit înainte de pandemie.

Tendințele din industria de HR în 2021 Pandemia a determinat companiile să-și reconfigureze procesele de HR, de la operațiunile administrative la activitățile de recrutare și modul de lucru. În ultimul an, numeroase industrii și-au regândit procesele de business,...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Robot care face angajari, lansat in Romania (11.05.2021, ora 13:35)
Recrutorii au o mână de ajutor importantă în a găsi cei mai potriviți candidați pentru joburile disponibile în companiile lor, iar capacitatea și viteza de recrutare crește semnificativ.

Dora aduce joburile în fața celor în căutarea unui loc de muncă în mediul online, în social media, unde românii petrec în medie 2 ore și 16 minute zilnic, și au libertatea de a parcurge interviuri de angajare. Interviurile cu Dora durează în medie între 4-6 minute. Fă...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - 55% dintre angajații industriei serviciilor de business vor lucra de la birou între 8-12 zile pe lună după pandemie - studiu (21.04.2021, ora 14:03)
Peste 90% dintre companiile din industria serviciilor de business lucrează acum în sistem telemuncă (de la domiciliu sau din ale locuri), conform unui studiu realizat de Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) în perioada februarie – martie, cu tema noile modalități de lucru abordate de companiile din industrie pentru 2021.

În acest moment, 38% dintre companii au afirmat că la birou merge personalul tehnic de suport, în timp ce restul angajaților ajung doar în contexte speciale legate de meetinguri. Aproximativ 95% dintre companiile chestionate vor aborda post pandemie un sistem de muncă hibrid , venind la...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Managerii romani organizeaza, respecta procedura si instructiunile, dar duc lipsa de abilitati creative si inovatie - studiu (12.04.2021, ora 12:51)
Managerii români manifestă o orientare accentuată către planificare și organizare (44%), leadership (41%), luarea deciziilor(39,5%) și respectarea instrucțiunilor și a procedurilor (38,86%). În schimb, în rândul angajaților cu rol de manageri găsim mai puține persoane cu competențe ridicate în comunicarea informațiilor (24,4%), aplicarea expertizei și a tehnologiei (25,8%), învățare (26%) sau creativitate și inovație (aproape 28%), conform primului Audit al Potențialului Managerilor și Profesioniștilor din România realizat de SHL România.


Auditul a fost realizat de compania cu expertiză internațională în evaluarea și managementul talentului și al forței de muncă pe o perioadă de doi ani, pe un eșantion de 2.971 de profesioniști, dintre care 921 cu roluri manageriale și scoate în evidență trăsăturile distinctive...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Studiu: 14% din companii au decis ca angajatii sa lucreze doar de acasa in urmatorul an (01.10.2020, ora 15:28)
Peste jumătate dintre organizațiile participante la un sondaj Catalyst Solutions au declarat că, în următorul an, vor împărți munca la birou cu cea la distanță, iar un sfert dintre acestea iau în calcul spațiile de co-work pentru ca angajații să-și desfășoare activitatea. Pe de altă parte, 14% au decis ca angajații lor să lucreze doar de acasă.

Catalyst Solutions împreună cu partenerii de la Impact Hub Bucharest lansează cel mai nou studiu de piață despre percepția angajaților și angajatorilor din România asupra muncii la distanță. Potrivit sondajului, peste jumătate dintre organizațiile chestionate au declarat că, în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Job-urile viitorului: Garrett si Leaders vor pregati pana la 200 de studenti in domeniile STEM (01.10.2020, ora 14:41)
Garrett Motion, furnizor de tehnologii pentru industria auto, şi Fundaţia Leaders dau startul unui program educaţional digital, care vizează domeniile Ştiinţei, Tehnologiei, Ingineriei şi Matematicii (STEM). La atelierele digitale sunt aşteptaţi să se înscrie până la 200 de studenţi.

Garrett a colaborat cu Fundația Leaders pentru a dezvolta curricula și implementa proiectul denumit “The Next Generation of Innovators”. Proiectul “The Next Generation of Innovators” își propune să ofere un cadru educaţional și de mentorat studenţiilor din universităţi cu...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Dupa Bucuresti si Timisoara, targul de job-uri Angajatori de Top se extinde in mai multe orase din tara (22.09.2020, ora 12:30)
Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, fie că sunt profesioniști, cu un nivel de experiență mediu, începători sau studenți.

Târgul va reuni companii de top , multinaționale și locale din țară care vor fi prezente cu cele mai noi oportunități de carieră, de data aceasta într-un context mult mai larg, deoarece evenimentul consacrat în București și Timișoara va acoperi edi ția aceasta...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice (17.06.2020, ora 16:31)
Deloitte România l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator al practicii de Servicii Fiscale și Juridice, începând din luna iunie 2020, în urma finalizării mandatului lui Dan Bădin în acest rol. 

Vlad Boeriu s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziția de Consultant Fiscal și a avansat prin toate nivelurile până la rolul de Partener Coordonator. Din 2015, este Partener Servicii Fiscale, rol în care a coordonat dezvoltarea echipei Deloitte România de impozitare indirectă....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin numirea a trei noi parteneri (10.06.2020, ora 16:22)
Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea Ralucăi Bâldea și a lui Bogdan Barbu pe poziția de Parteneri Servicii Fiscale și a Siminei Mut pe rolul de Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați care reprezintă rețeaua globală Deloitte Legal în România.

„ Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reușită a unei cariere în servicii profesionale și de aceea sunt foarte mândru de colegii mei care tocmai au fost promovați. Ei au avut o contribuție personală semnificativă la construirea unei părți a businessului...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Noi angajări în cadrul biroului din Bucureşti al Wolf Theiss (11.02.2020, ora 12:41)
Biroul din România al firmei de avocatură regionale Wolf Theiss își extinde echipa de avocați. Astfel, Wolf Theiss București anunță recrutarea Adinei Aurel în echipa de Projects, a lui Andrei Alecu în echipa de Competition&Antitrust, a Corneliei Postelnicu, Iuliei Cumpăratu și Ramonei Enache în echipa de Corporate M&A, a lui Cătălin Sabău în echipa de Banking & Finance și a Antoniei Coman în echipa de Litigii.

Adina Aurel (foto) este Avocat Senior ( Senior Associate ) în cadrul echipei de Projects. Adina are peste 15 ani de experiență în domeniul juridic, fiind implicată în unele dintre cele mai importante tranzacții de M&A, precum și în proiecte de energie și din...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Hidroelectrica a semnat primul contract de parteneriat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământ dual (03.02.2020, ora 14:10)
Hidroelectrica și Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea au semnat primul contract de parteneriat, dintr-o serie de șapte, pentru formarea profesională a elevilor prin învățământ dual. Contractul presupune calificarea tinerilor, pe parcursul a trei ani de studii, în domeniile electrician aparate, echipamente electrice și energetice, electromecanic utilaje și instalații industriale.

  Pe durata celor 3 ani de studiu, Hidroelectrica va acorda burse lunare de 500 lei pentru fiecare elev înscris în programul educațional, va asigura examinare de medicina muncii și analizele medicale obligatorii în vederea efectuării stagiilor de practică în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Wolf Theiss si-a recrutat partener de la Tuca Zbarcea si Asociatii (15.01.2020, ora 16:30)
Wolf Theiss își extinde practica de concurență prin recrutarea unui nou Partener, Anca Jurcovan, în cadrul echipei sale din București. Anca va coordona și consolida practica de concurență a Wolf Theiss în România.

Anca Jurcovan este un avocat de concurență consacrat, cu o vastă experiență dobândită în ultimii 14 ani prin asistarea clienților de top în investigațiile desfășurate de Consiliul Concurenței din România, precum și în litigii de concurență. Activitatea ei...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ce-si doresc angajatii romani de la 2020? (08.01.2020, ora 12:35)
Întrebați care sunt primele trei cele mai importante obiective profesionale pentru 2020, 44,3% dintre cei care au participat la cel mai recent survey derulat de eJobs România au pus pe primul loc schimbarea jobului.

30% speră la o mărire salarială, 24% vor un job mai aproape de casă, iar 22% trec pe lista scurtă a dorințelor pentru acest an dezvoltarea profesională. Următoarele cel mai menționate obiective sunt schimbarea domeniului de activitate, emigrarea sau lansarea în antreprenoriat....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Wizz Air angajeaza in Sibiu si in Bucuresti (07.01.2020, ora 17:16)
Compania de transport aerian Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie și la București, pe 9 ianuarie.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale. Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de țări de pe 10 aeroporturi românești....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Diversitatea de gen isi face mai mult loc in companiile multinationale, decat in cele antreprenoriale - PKF Finconta (05.12.2019, ora 13:38)
Diversitatea de gen este mai mult un subiect mimat în spațiul de business din România decât unul abordat în termeni reali, deoarece problema în sine nu există. Preluat în România din mediile de business consolidate acest subiect își face mai mult loc în companiile multinaționale decât în cele antreprenoriale, spune Florentina Șușnea, Managing Partner, PKF Finconta.

La nivelul acestei prime categorii de companii departamentele de HR fac calcule periodice privind distribuția echilibrată între genuri, corelând de multe ori păstrarea mixului echilibrat cu sănătatea companiei. Să fie vorba doar de sănătatea companiei? Care e situația...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Cushman & Wakefield Echinox isi mareste echipa: Dan Nastase va coordona portofoliul Penny Market (05.12.2019, ora 12:44)
Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa prin recrutarea lui Dan Năstase în poziția de Property Manager în cadrul departamentului de Asset Services.

În cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, Dan Năstase a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deţinute de PENNY Market constând în 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale situate în oraşele Buzău, Brăila, Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti....

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Managerii, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, in 2019 (14.11.2019, ora 11:17)
Candidații care au fost cei mai interesați de schimbarea job-ului în 2019 au fost managerii, potrivit datelor disponibile pe eJobs.ro În medie, un manager a aplicat la 26 de job-uri de la începutul anului şi până acum, mai mult decât orice altă categorie de candidaţi, potrivit datelor eJobs.ro. În total, peste 730.000 de aplicări au fost înregistrate de cei aproape 28.000 de manageri şi executivi activi pe platforma de recrutare online eJobs.ro

Următorii cei mai dinamici candidaţi de pe piaţa muncii au fost cei din segmentul mid-level şi senior-level, fiecare dintre ei cu o medie de 21 de aplicări, în perioada ianuarie-noiembrie 2019. Cumulat, au adunat aproape 4 milioane de aplicări anul acesta. Cei care au căutat o...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - O craioveanca este printre cei mai buni manageri McDonald's din lume (12.11.2019, ora 16:23)
Costeluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanți manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Costeluța a fost unul dintre cei 365 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume, selectați din peste 38.000 de Manageri din 60 de țări (reprezentând 1% din top Manageri de restaurant), care au câștigat premiul.

Costeluța Tudor, care lucrează pentru McDonald's de mai bine de 20 de ani, va primi premiul pe 22 aprilie 2020 la Gala Premiilor Ray Kroc din Orlando, Florida. Premiul este o modalitatea prin care McDonald’s recunoaște meritele, dăruirea și angajamentul față de companie și...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria (29.10.2019, ora 11:42)
Sony anunță numirea lui Gheorghe Mareș în funcția de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de Marketing Manager pentru Ungaria, începând cu aceeași dată.

Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu anul 2017. [img=7464][/img] Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Marius Vacalau, primul CEO roman al Lagardere Travel Retail Romania (22.10.2019, ora 14:57)
Marius Văcălău va fi numit CEO Lagardère Travel Retail România începând cu 1 noiembrie 2019. De 12 ani parte din echipa de management a companiei și ocupând din 2011 poziția de COO, Marius Văcălău îi succede lui Stefan Picard, care va prelua de la aceeași dată poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation în cadrul Duty Free Global, parte a Grupului Lagardère.

Marius Văcălău preia poziția de CEO al Lagardère Travel Retail România, un vot de încredere dat întregii echipe din țară, care din 2010 a traversat o perioadă de expansiune, diversificându-și liniile de business și mărind portofoliul de spații comerciale de la 50 magazine în...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Italia iese din top 10 tari unde vor sa emigreze romanii. Germania e pe primul loc (07.10.2019, ora 12:27)
Românii redevin interesați de perspectiva muncii în afara țării. Joburile în străinătate existente pe platforma de recrutare online eJobs.ro au adunat, de la începutul anului și până acum, aproape 2 milioane de aplicări, cele mai multe aparținând candidaților din categoria de vârstă 25-35 de ani (aproximativ 855.000 de aplicări).

Joburile în străinătate existente pe platforma de recrutare online eJobs.ro au adunat, de la începutul anului și până acum, aproape 2 milioane de aplicări, cele mai multe aparținând candidaților din categoria de vârstă 25-35 de ani (aproximativ 855.000 de aplicări). Următorii...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ana-Maria Duduleanu este noul Head of Marketing al Nutricia in Romania (02.10.2019, ora 16:16)
Din această vară, Ana-Maria Duduleanu a preluat poziția de Head of Marketing pentru Nutricia România, divizia de alimentație specializată a companiei Danone. În această calitate, Ana-Maria va coordona brandurile Aptamil și Milupa, precum și proiectele educaționale pentru o alimentație sănătoasă în primii ani de viață pe care le oferă Nutricia în România.

Ana-Maria Duduleanu revine în România după o experiență de 5 ani în Paris, tot în cadrul Danone, unde a ocupat poziții de Marketing Manager pentru brandurile de apă ale companiei (evian, Volvic, Badoit) pe piețele internaționale (Japonia, Rusia, Europa și LATAM). “ Cercetarea...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Peste jumatate dintre angajati vor sa ceara o majorare salariala pana la finele anului (17.09.2019, ora 11:56)
Peste jumătate dintre angajați au în plan să ceară o mărire salarială sau să își caute un nou loc de muncă până la finele acestui an, nivelul insuficient al veniturilor fiind principala nemulțumire a acestora, arată datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

Astfel, șase din zece respondenți au declarat că au în plan să își caute activ alt loc de muncă, iar lor li se adaugă alți aproape 7% care iau în calcul această posibilitate. Un sfert dintre respondenți afirmă că nu își vor căuta alt loc de muncă, însă dacă vor primi o...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]


DailyBusiness.ro - Ce joburi au căutat românii În primele 6 luni ale anului? (02.07.2019, ora 12:53)
Aproape 300.000 de români și-au căutat un loc de muncă în primele 6 luni ale anului. Joburile din retail, servicii, banking și telecom, cele mai căutate de candidați.

Numărul total de aplicări din prima jumătate de an a ajuns până la aproape 4,5 milioane, la un nivel similar cu aceeași perioadă a anului trecut. Topul celor mai căutate domenii de către candidați este condus de comerț / retail, locul al doilea fiind ocupat de sectorul de...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.